★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Jobbigt säger Kewin

Just nu är Kewin inne i en riktigt jobbig period ont i munnen för de dumma tänderna som spricker fram :( Dålig i magen ?! O inte vet ja varför. kan det va tändernas fel?
Blir lessen när vi säger till honom :/ O inte lite heller utan börjar nästan skaka o gråter oavbrutet. är dte oxå vanligt. för innan har vi kunnat säga te honom men går ej längre :/ Jobbigt i vilket fall..  både för oss o för honom..
Ingen feber har han.. så får se hur kvällen blir då ja ej fick honom i säng förrän åtta igår kväll o vakna sen till sist halv elva. sov hela natten fram till åtta.. ja vakna ngn gång inatt men somna om igen..
Just nu badar han i badkaret med pappa.. ♥ Mysigt!!! Plus en viss Tirill som hade önskat att hon kunde hoppa i med o busa med Kewin & husse.. sötisarna där..'
ne nu ska jag plocka upp kewin ur badet. klä på honom o sen ska vi ut o gå en lite runda med kewin o hundarna. passa på när dte inte regnar o bar då hundarna får komma ut lite o kewin få frisk luft..

Äntligen

Sover nu Kewin i sin säng, han somna efter mkt om o men vid åtta men vakna knappt fem minuter senare o va lessen och ikväll har han reagerat genom att bli jätte lessen o rädd när vi sagt åt honom :( Stackars liten, känslig just nu. en tand e på g iaf så kan va det som spökar. han hade iaf ingen feber men hade ont i munnen innan, så får se hur mkt sömn det blir inatt.. nu ska ja kolla tradera sen blir det sängen för mig o hoppas det blir sova hela natten. o kanske lite sovmorgon då han inte somna förrän halv elva..
Va i stan idag o lite kläder blev det iaf. sen får vi se om det blir gekås på fredag med syster då John e sjuk :( Stackars mosters älskling 

En tand :O

Börjar nu komma fram, en framtand där uppe 
Så gulligt :)
Ne nu blir dte tv resten av kvällen, kom in vid åtta , bytte bajsblöja sen omna sonen i famnen på två sekunder ;)

Filmer


Nya bilder =))

Kommer ej lägga upp nåpgra här, inte just nu iaf då ja har en tjurig son, men senare kanske, iaf finns länken till dem här jämte






Jag som hade så många planer för dagen !!!

Men så ska det va grått, kallt o regna 
blir man absolut inte på bättre humör..
Men nu ska snart ja o sonen äta middag, får se om det blir samma mat för honom som för mig, om ja orka laga ngt. Spännande ;)
Ifa ngt bra e att åkpåsen har kommit så när Tias kommit hem far jag ner till Konsum o hämtar den och passar på o handla lite mat, men såg att coop forum hade massa extra priser o gott, men får bli konsum då det regnar som sagt, men får hoppas på bättre väder imon. Kanske blir dte en tur te stan då ?! Eller så blir det stanna hemma o städa i trädgården som jag började med igår.. trist när man inte ens kan va ute. eller kan kan jag väl men synd om Kewin som måste sitta under regnskyddet i vagnen :( Så vi skiter i dte o har en heldag inne, ska dammsuga sen oxå. o kanske damma o torka golv, får se va ja orkar..
Ne nu en hungrig pojke då han ej fått ngt sen frukost..
Ja glömt o skriva ju. hittade knappt ngt på gekås. bilder kommer senare.. har ej orkat med så mkt de senaste dagarna, o sen köpte tias en gå vagn till kewin igår. billig på öb 

....


Varför..

ska man va så in i helvetes nervös ?? Förstår inte detta. o tröttheten smyger sig på en direkt när man öppnat ögonen på morgonen.. Inte bra alls :/
O för att ej grubbla alldeles för mkt eller att jag skriver för mkt här så ska jag försöka sova iaf några timmar innan Kewin bestämmer sig för o vakna ;) Busungen våran som inte kom till ro o kunde somna förrän halv tio tiden 
God Natt Kära läsare 

Kewin, Mamma och pappa på gekås:)

6787dce5ce847a26590edc7dc7d045e8.png

Kolla varifrån!

Kewin, Mamma och pappa på gekås:)


bada är riktigt skönt=)) *Kewins b

631554fb651e8b3d9e44ec5a9bfd9ca0.png

Kolla varifrån!

bada är riktigt skönt=)) *Kewins badleksaker i bakgrunden*


vårkänslor är vad hundarna har:) d

0-372727d096d9b4733d04a57e0aec010b.png

Kolla varifrån!

vårkänslor är vad hundarna har:) de springer i vattnet och busar. Kewin sitter i vagnen o myser:)


Jobbigt :/

Skrev nyss ett hyfsat långt inlägg men den här jävla bärbara datorn ska bara krångla. antingen så e den så pass seg så inget funkar eller låser den sig eller musen som krånglar..
så det blir bara en bild på den efterlängtade åkpåsen till Kewin
Fick ej den idag men troligtvis kommer den imon när vi inte är hemma..

Det är den åkpåsen till vänster :D Det andra är en emmaljunga. bätter bild kommer när jag fått hem plus bonusbilder när kewin sitter i den :))


god natt från sängen då datorn ej

61c830574134704ff1075f7b21e9531e.png

Kolla varifrån!

god natt från sängen då datorn ej fungerar igen:( Åkpåsen är nu skickad så jag hoppas den kommer imon. Det blev en Elodie i camo tyg på utsidan och turkos fleece på insidan. Riktigt snygg på bild och hoppas den är det när vi får den oxå.
Sov gott mina läsare =))


Huvudvärk :(

E absolut inge skoj o ha :/ Vet ej om det e för att det e mkt o tänka på just nu, vi håller tummarna föär mer än en sak ;)  Och förhoppningsvis blir dte gekås på fredag men det återstår o se..  o i helgen blir dte träffa faster maria

Fint väder o solen har äntligen börjat skina lite så tänkte ta en tur ut i trädgården o plocka bort lite hundskit där nu snön behagat sig att smälta bort och leta efter vårtecken o fota ;) Får se hur mtk dte blir gjort då Kewin kanske inte vill sitta i vagnen, helst vill han ju ner o krypa, men blir ju genomsur isf. Så ingen bar idé tycker mamma

Ändrade planer

Blir gekås på fredag men inte tillsammans med syster o familj utan med tias o Kewin sitället. blir nog lika roligt men hade varit skoj med syster. det får vi ta en annan gång ♥

Kewin somna halv sju i Tias knä då han knappt sovit alls idag så nu tänkte jag oxå lägga mig, tias la sig vid nio så..  God natt på er alla !!!


Filmer på Kewin ♥


Go & Glá Unge !!!

Men måste han va det klockan 06:00 på morgonen ?? Dum fråga säger han, självklart ;)

Här kommer lite bilder på älskade pojken

Stå upp själv på många olika ställen kan vi nu ;)
Morgonpigg <3

Står, det gör vi mot allt just nu ;)

tom mot hundmaten :)

Kolla mamma vad jag kan ..




Mys i vagnen på väg ut :)
Underbara Älsklingen min

Body suit strl 86 + tre t shirts strl 86 H&M
3 tshirts, 1 bodysuit hm strl 86


De nya kängorna
nya kängor men alldeles för stora




Kewin & Rambo sover gott tillsammans <3
kewin o rambo sover tillsammans

Kewins nya go go :)
kewins nya go go

Svar :)

Fick en del kommentarer angående köpa skor till Kewin.
Och varför vi börjar fundera på det är för att han ställer sig upp hela tiden o börjar gå utmed möbler.
Annars hade vi väntat, vill ju kunna ställa ne rhonom när man är ute ibland och det går inte när man ej har tossor ;)
Men hittade på rea kängor. köpte iaf ett par i strl 23 o ett i 25 som han kan ha till hösten. de hade kostat 299:- men betaka bar 39:- kr styck. :) Billigt o bra ;)
Så skulle d eku ej sitta bra eller passa så gör inte dte så mkt. ocå därför vi köpte två olika strl :)
Men ska kolla vidare och försöka hitta ett par sk sneakers till honom.. dumt att köpa kängor då det kommer bli alldeles för varmt för honom, o speciellt då han e varm om fötterna, ja hela kroppen..
Blev oxå en ny *go go* till honom. har ju en blå som han fick av morbror daniel med familj, så nu fick det bli en grön fin :) Han gilla dne precis lika mkt, *Det är en fleece filt jag pratar om * ;)
Nehe nu e det sängdags, Kewin kommer med 99% vilja gå upp runt sju tiden imon med då han har gjort det den senaste veckan.. idag fick man gå upp kvart i sju då han stod upp i sängen o undra när mamma skulle vakna ;)
Älskade barn 

Liite för stort ;)

Beställde ju hem tre snygga t shirts till Kewin i strl 86 som jag tänkte han skulle ha i sommar men de är ju så stora :p SÅ de kommer han säkerligen inte kunna ha, eller han komme säkert kunna ha dem men som klänningar.. hehe :P så ska beställa nya fast vet ej om ja ska ta strl 74 eller 80 då de e så pass stora *enligt mig* Men ska behålla de jag redan fått då han kan ha dem sen, e ju så fina ;)
Idag blir det stan med sambon o sonen, ska köpa en ny go go till kewin, ifall han blir av med sin andra på ngt vis. bra o ha två snuttisar ;)
Sen ska ja kolla skor både till mgi o pojken, men vet ej om jag ska vänat med att köpa till Kewin, han står ju upp mot saker men ej sj.. kanske man ska vänta te han går..
När köpte ni första skorna? Kunde de gå då ?  Och nu när vi ska köpa så blir dte troligtvis ett par typ sneakers o ett på sandaler till sommarens varma dagar..
Jaha kewin sover nu, somna halv nio i mitt knä, ville ju upp kvart i sju idag :O Galna unge, har ju en mamma som vill sova. men inte han !!!

Tacos :))

Blir det ikväll. Fredagsmys 
Kewins kläder som han ska ha till sommaren har nu kommit, blir spännande. 

Jobbigt

med mensvärk :( Fick iaf tabletter igår som ska hjälpa..
Och idag ville Kewin upp vid kvart över sju, tur då natt man gick o la sig nio igår ;)
Han verkar ha blivit en morgonpigg pojke 

Ska vi eller ska vi inte?

Det är en stor fråga. jag säger att vi ska köra men sambon är inte lika säker... Inte säkert att det går som vi vill :/
Återstår o se hur det går för oss :)

Blir bara så jävla trött!!!

NU börjar tjatet att man ska  börja leta efter jobb o sen jobba så fort jag kan så vi får in pengar, och att fixa dagis plats till Kewin, men vem har sagt att vi behöver pengar, vi har ALDRIG lånat pengar från dem och inte klagar vi om pengar, iaf inte till dem, undra då va de har för rätt o tjata om detta hela tiden, samma när ja va gravid i början att jag skulle leta jobb ?! Men HALLÅ jag e gravid o hur lätt e det att hitta jobb då, och nu hur många jobb finns det egentligen? Ja en del kanske men man måste kunna jobba där, tex elektriker ?! Ehh nej det jobbet får jag nog inte..
Plus att jag vill ej sätta Kewin på dagis så här pass tidigt. iaf vänta te han e minst 3 år om jag hade fåt välja, o känner ju ibland att det hade varit skönt o tjäna lite egnba pengar o så men tycker inte man ska sätta barn på dagis för tidigt som de flesta gör, plus att de flesta börjar jobba alldeles för tidigt *min mening*
Men hittar jag ngt jobb så får vi se, för nu kan jag ej jobba, ska jag ta med mig Kewin dit då eller?? Hmm
Och samma människor har åsikt om att det räcker med ett barn, och är det  deras sak att bestämma, samma en annan perosn med tycker att det räcker med ett barn, ja men ber vi dem ta hand om kewin,? aldrig har vi lämnat honom till dem, bara ngn gång här hemma högst en timma men vi har varit hemma.. så om vi kan o får som vi vill blir det iaf minst ett barn till ;) En lillasyster hade ju inte varit fel medan sambon vill ha en pojke till ;)
Nehe nog om klagande idag ska jag till läkaren, rättare sgat gynekologen så får se va de säger, har ju mensvärk o haft det i ngn vecka nu, mitt emellan så kan va äl men vill ändå inte gå med så pass ont, och absolut inte så ont som ja får när mensen kommer :( Så får se va de kan  ge mig ? Ändå  tråkiga eller så e att ja måste ha Kewibn med mig, så jag hoppas han e snäll.. men det tror ja :p Eller iaf får hoppas dte.
I em blir det vila vila vila.. trött *gäsp*
Och snart måste jag väcka sonen men först ska jag sminka mig o fixa håret mm..

Bilder =))

Body strl 86 H&M



Snobben Jeans Strl 80 H&M




Snobben tröja Strl 80 H&M


Fin ?!

Skulle jag med min mulliga kropp passa i denna klänning? Är i samma stretch tyg som skjorta som jag haft (syster du vet)
Och ett par snygga legging till?
Finns i dessa 3 färger. Sj tycker jag den svarta e snyggast, såg den igår på h&m men provade aldrig den..

fireflies..


Bilder

Kommer imon syster ;) Men här liite produktbilder iaf ;)
Blev inte så mkt shopping, men iaf en body i strl 86 till sommaren :) ett par snobben jeans, en snobben tröja 80, o jeansen i 80, så de får ligga o vänta ett litet tag te pojken vuxit lite till.. Va rea på tröjan så betala bara 40 kr fö r den o jeansen 149, bodyn 70:-
Sen hade de ej de snygga tiger t shirtarna så ja har nu beställt dme plus en fin pyjamas, allt i strl 86 till sommaren 
Denna bodyn i strl 86 är köpt idag, perfekt till sommaren.
Denna pyjamasen e beställt i strl 86
Dessa 3 t shirtar i strl 86 är beställda. Billiga med 
Och likadana jeans som dessa köpte ja idag i strl 80, men lagt bud på ett par i strl 74 som han kan ha nu.

Kewin och mamma på väg in till hal

0-1e6a9ee64c24b69c32539faae6c7c2cc.png

Kolla varifrån!

Kewin och mamma på väg in till halmstad:)


Shopping :)

Blir det idag, iaf tre snygga t shirts till Kewin, kostar *bara* 50:- /st :) Billigt o bra o snygga med dessutom :)
Sen skönt o komma hemifrån lite, va ju flera månader sen jag o Kewin åkte själva in till stan.. Ska bli skoj. NU sover han sen blir det tidig middag när han vaknar sen åker vi 

God natt:)

Säger jag från sängen:) skönt att Kewin nu börjat sova igen:) så god natt =))

Underbara morgon

Solen skiner och fåglarna kvittrar, va mer kan man önska sig ?
Kewin började sätta sig upp runt sex tiden i sängen och sen när Tias gick till jobbet satt han fortf uppe så då va dte bara o kliva upp för min del, men kallt i huset så ut o plocka in ved o börja elda, nu har jag eldat o huset börjar bli varmt :) Hundarna fått frukost, Kewin frukost och jag sitter här ;) Men nu är dte dags att byta en bajsblöja med tycker en viss son 

Jippie ;)

Köpte nya blöjor och det är de gamla e tbx igen :) Fast att de sa att det bara va trycket som va borta och att kvaliten va den samma så tycker inte jag det likaså många andra.. Men nu så e dem tbx :)) Underbart ;)
Nu blir det internet en stund sen tidig säng gång då Kewin tänkte han skulle upp vid fyra i morse, men fick han till slut o somna om när han kom till min säng, men jag sover inte alls gott då han ligger jämte, får så jäkla ont i ryggen då jag spänner mig :/ Plus att det blir för varmt då både han o ja e varma .. Mysigt men sover bäst i våra egna sängar :)

Grattis Anna =) Rätt låt vann för en gångs skull ;)


Melodifestivalen !!!

Är det som gäller nu, men missar inget då vi spelar in det, ska kolla på det så fort sambon slutar prata med min pappa.. de två e två pratgökar ;)

Håller på att antingen Eric eller Anna vinner


Eskil Erlandsson =)

http://www.pixbox.se/alb1117641

Bra natt = Sömn ;)

Inatt har jag fått sova, eller rättare sagt VI har fått sova ♥

Jobbig natt

Kewin somna halv sju i mitt knä men vakna sen av att Zima skällde, han gallskrek o va rädd, fick till slut honom att somna om men sen minst en gång i timmen hela natten vakna han o ville ha nappen, få filten o täcket lagt mysigt om sig.. gaahh blir galen på detta.. troligtvis madrömmar säger många.. mkt nya intryck.. men jobbigt då man ej fått sova alls inatt :/ Vill sova, Behöver sova !!! Får ta o vila en stund i em när han vilar, nu ligger han o sover i sin säng iaf, e nog alldeles slut körd efter natten som varit, somna för en timma sen o sover fortfarande.. mammig e han med. vill helst somna i mammas knä fast först lite skrik o protest sen slocknar han, vagnen går tyvärr inte lika bra längre och inte sängen, lägga honom i våran säng som vi alltid gjorde innan går inte alls :/ Och lägga han i sin egna går absolut inte. han skriker tills han tappar andan, gick ju de första nätterna men inte längre.. Just nu vill man inte ha barn men man skulle aldrig kunna va utan sin älskade unge heller 
Snart blir det Gekås :) Men bara jag utan barn o sambo, men ska åka med syster o hennes familj :) Blir skoj, då blir det mkt shopping, men blir inte förrän den 26, två veckor tills dess, men de två veckorna går säkert fort ;)
Ne nu blir det soffan en stund innan pojken vaknar, då blir det bus för hans del och sen middag sen ut en runda o plocka in lite ved så vi får värme. Och så ska vi rensa upp här i backen inför våren då vi ska sätta upp staket runt hela tomten :)) Då kommer inte hundarna ngn stans :)
Ne nu vaknar nog älsklingen 

8 Månader ♥

Blev vår underbara älskling igår 
Att man kan glömma en sån viktig dag ;) Men viktigast e när han blir 1 år, då blir det stor kalas för våran älskling

...

Kewin väger nu 8 månader: 7835 och är 69 cm lång, så inte så lång, och han har vuxit 0,8 cm på två månader och vi mätte tom han två ggr men inte längre för det :O En liten pojke e han :) Men ändå har han 80 i kläder :p
Ikväll blir det bara jag och Kewin för Mattias är på handboll med jobbet.. sover hos sin mamma så han inte kommer hem sen sent, sen imon e han hemma o fredag med.. skönt med lite sällskap men ändå rätt skönt o va ensam hemma med fast ensam e man ju inte med en bus unge till son och två odrägliga hundar och två katter
ne nu blir det fv en stunde sen soffan då jag har en rygg som värker :/ Liite för mkt promenad har dte nog blivit idag, men tog bussen hem och dte är jag glad för, annars hade jag nog inte orkat sitta här..

Bvc med Kewin

Är det vad som gäller idag, fem kilometer ner och 5 kilometer hem.. Jobbig och kallt men orka ej ta bussen, så det får bli så..  Spännande o se hur lång pojken nu blivit och vad han väger..
Nu kan han
  • Ställa sig upp mot soffan mm
  • Krypa överallt.
  • Ställa sig upp mot trappan och ta ett trappsteg upp
  • ställa sig upp i spjälsängen
Nu har man ingen bebis längre :p
Säkert mer han kan men inte va jag kommer på just nu.

Filmer igen ;)

De två första fungerar nu direkt, men den tredje håller fortfarande på att bearbetas som dte heter, så funkar den ej när den e klar så lägger jag upp den senare eller en annan dag :)
Imon BVC med Kewin,. spännande o se hur lång han e, vet iaf att han väger minst 7600 då han vägde det då vi va på sjukhuset, och de ska kolla hörseln :) Blir nog bra. ska gå ner dit så blir en promenad på två timmar = 1 mil.. Jobbigt men orka ej åka buss..

Tradera :)

Visserligen bara en overall av märket molo, men kommer mer om ett tag då jag giter att lägga ut :p

3 filmer till :))


Många nya bilder

finns här :)
Glöm ej kommentera 

Filmer på Kewin ♥


Pulverdiet !!!

Blir det för mig nu fram till onsdag kväll eller jag ska försöka bara käka dte nu i tre dagar, får se hur det går, men snart e det slut så dags o köpa nytt ;)
Dimma ute idag, mysigt o fint men solen kan ju ej titta fram då :(
Idag jobbar sambon så vi e ensamma hemma.. rätt skönt faktiskt förutom att jag har en lite tjurig pojke, eller han va det nu verkar han glá igen 
Filmer och bilder kommer förhoppningsvis senare idag om ej datorn tänker lägga av igen..

Todays To Do List :))

  • Plocka in massa ved som vi får hem idag *läs just nu;)*
  • Åka o hälsa på Kewins farmor för god mat
  • Handla
  • Packetera två paket
  • Försöka få igång datorn *stationära*
  • Dammsuga, som blir senare när vi kommer hem.
Kan kommas blir mkt mer men inget som är bestämt just nu iaf, skönt.. igår blev det tvättning så ingen tvätt idag :)
Sitter just nu på den bärabara datorn som jag fick igång till slut, den stationära har lagt av *igen* Blir snart galen pp den jävla datorn. aldrig att den ska fungera en längre tid.

Nya kameran e här :)

Blev en likadan som innan alltså en Canon Ixus 100 Is. Har funkat bra då vi hade den innan men tanken va då att vi skulle köpa en videokamera eller bättre lite kamera men fick bli denna då vi känner att vi har missat så mkt nu när vi ej kunnat filma Kewin, speciellt nu när han kryper runt hela tiden :p Så den e här och har tagit lite bilder men här kommer bara en, sonen sover så inag bilder på honom, men sen när han vaknar då blir det massa och några filmer med, men det kan dröja då det tar sån tid att ladda upp, eller det gjorde iaf det för några månader sen då vi testade då. Så får hoppas det går snabbare med crome än med firefox 

Mammas underbara ♥

Såg att syster hade lite söta bilder på min plutt när han va mindre 




Ammar utanför pizzerian i Getinge, nöden har ingen lag och mamma lyckas fånga det på bild ;)

Nyss hemkommen :)
Trötta men glad 
Älskade pluttis 

BusMonster :)

Alla som bloggar om http://www.busmonster.se får ett presentkort värde 100kr.

Inlägget ska innehålla texten: ”Blogga om BusMonster och få presentkort!” samt bilden ovan. Lägg även till BusMonster i din länklista. Skicka sedan ett mail till [email protected] Lätt som en plätt! =)


Solen skiner idag med

Va ute på en skön promenad igår men kunde ej gå den runda ja ville då det fortfarande va fullt med snö, så vi gick samma väg tbx men inte helt :p Iaf en kilometer kortare än om ja lyckats gå den runda ja tänkt, så 4 km blev det igår. Tänkte vi skulle ut en runda idag med men får se hur vi gör med det då ja har ont i magen :( Både mensvärk o annat ont :/ Jobbigt!!
Idag kommer det ett efterlängtat paket som beställdes igår 
Nu kryps det för fullt här hemma och han har kommit på att det är riktigt skoj att hälla över sig hundarnas vatten :p Busungen !! Men inte så skoj när mamma måste byta kläder 3-4 ggr om dagen pga nedblött av allt vatten plus all kräk som fortfarande kommer :( Tvättmaskinen går varm just nu kan jag erkänna ;)

god morgon säger Kewin:)

0-227cf13b076ed77f74fbb6a79fe06018.png

Kolla varifrån!

god morgon säger Kewin:)


Kewin är fortfarande vaken. Hmm..

0-74d47485a9871d8cf772b1beb7b97ab1.png

Kolla varifrån!

Kewin är fortfarande vaken. Hmm.. Fick honom att somna vid sju men han vaknade igen vid åtta tiden. Och har försökt ett antal ggr att få honom att somna men ej lyckats. Han vill inte att mamma ska lämna honom. Så han e just nu riktigt mammig just nu. Så vill gå tips på att natta barn. !! Fick btw hem två fina pyjamaser och en jätte fin overall till Kewin så imon blir det en tur ut i förhoppningsvis det fina vädret:) ne nu måste jag försöka igen att få Kewin att sova. Hopplösa underbara unge;)


Ojj ;)

Här har tydligen en av mina bilder hamnat, kika gärna 

God natts sömn är guld värt ♥

Har sovit riktigt bra inatt + att sonen somnade i mitt knä igår under tiden jag satt vid datorn och lyssnade på Manboy med Eric Saade  *Mys*

2 Underbara ♥

Hoppas att ngn av dessa vinner Melodifestivalen 


bra natt men en jobbig kväll. Kewi

12824f0f89094c61454ec86fe6a77fd4.png

Kolla varifrån!

bra natt men en jobbig kväll. Kewin vakna en timma efter han somna sen fick vi inte honom att somna förrän nio då jag la mig i våran säng med honom och varvade ner. Sen efter fm halv timma la jag han i sin egna och han somna efter en stund men utan skrik:) idag jobbar sambon så vi är ensamma hemma. Rätt skönt:) blir dammsuga sen bara mysa tillsammans få jag ej mår bra. Snuvig och hosta.


RSS 2.0