★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Bilder o lite text :)

Kan ju börja med lite text medan bilderna laddas in på datorn :) Laddar in en 220 bilder från den lilla kameran o den stor vet jag ej hur många det är där.. Men det märker ja snart ;)

Har ju haft fullt den senaste veckan, igår blev det ju stan o sen hem idag blev det gekås, åkte så vi va där halv nio o det va inte alls mkt folk. Men tyvärr hittade vi ej så mkt saker iaf eller jo det blev iaf för den summan vi tänkt men tias va den som handlade mest ;) Sj hittade ja bara en munktröja på herravd, tjockare strumpor o ha när det börjar bli kallare, trosor, spray, schampo , väska o så en sk plånbok o ha korten i. Till kewin blev dte inga kläder då de ej hade ngt snyggt eller jo snygga jeans men eftersom de ej hade så man kunde dra åt dem i midjan så blev det inga :/
Så får ta en tur te kappahl, linde o hm o kolla. de brukar ha byxor som passar kewin, kanske inte hm längre men kappahl o lindex :)

Snart e det dagis för Kewin är 1 vecka kvar imon sen börjar inskolningen, det som ska fixas tills dess är namna alla hans kläder som han ska ha där.

Imon dyker troligtvis familjen Römer/Rönn upp hos oss :) De sover över här sen dagen efter så åker vi mot Borås Djurpark, vi fick med oss dem dit iaf ;) De skulle ju egentligen åkt miot danmark o skåne men det gör de nästa vecka men då bara skåne.

Här kommer lite bilder, allt från en tur vid havet till allmänt bus ;) o så universeum o Liseberg !!!
(Ser nu när jag fixat klart alla bilderna att ja skulle haft ramar eller ngt runt bilderna, ser ju alldeles ihoptryckt ;) )





Liseberg !!!








Universeum!!!































Min Sötaste Busunge:) säger man "le" så bl...

dsc00738 (MMS)

Min Sötaste Busunge:) säger man "le" så blir det sån här min:) nu åker vi mot Ullared. Solen skiner och det är över 20 grader ute så vi hoppas på mkt lite folk där:) men det återstår o se. Igår hade vi en mkt trevlig dag i boda med mina föräldrar och min syster med familj:)


Söndag :)

Är nu planerad o den dagen blir det shopping o annat skoj som står på listan. ;)
Måste oxå inhandla present till syster min, till Philip o säkert ngn annan, ja till lille Hermine med :)

...

Igår va vi på liseberg o universeum. va helt ok men tyvärr alldeles för varmt o älckligt kvavt så blev iaf en snabb tur på universeum, Kewin han gilla alla djuren men mest rockan som simmade omkring :)
Sen vid elva då Liseberg öppnade gick vi in där, först åt vi men det öppnade ej förrän halv tolv så bara o vänta. vi åt sen blev dte köpa äkkuponger då vi ej tänkt åka så jätte mkt, e ju där för Kewins skull.
Blev en del åk men va mkt kö på allt plus ingen av oss orkade i den värmen som va o all den mängden med folk.
Ut gick vi vid två tiden (tror jag)
Sen bestämde vi oss för o åka inom IKEA när viåkte hem då det ändå låg på vägen.
Blev 1-2 timmar där (vet  ej exakt hur länge vi va där) Fick med oss en trådback med fyra sk lådor som va nedsatt pris på , kostade nu 115 annars kostar den 179:- så nu har vi mer pålats för Kewins kläder.
Sen blev det lite annat smått o gott, ett databord så nu har vi kastat ut det stora vi haft inna.
tog ju bara så enirm plats plus man samla så mkt skräp i lådorna..
Idag va vi i stan o handla plastkorgar som vi ska ha Kewins leksaker i, kolla lite överallt men Jula hade bäst pris. så blev fyra st, en blå, grön, rosa o en röd. :) Nu är de upphängda o leksakerna sorterade, spännande o se hur länge dte håller sig så ;)
Bilder på allt kommer senare, kanske imon om det hinns med men dte är mkt tveksamt då vi far mot småland och till mina föräldrar, ska nämligen fira mamma som fyllt år.. Blir smörgåstårta o mkt bus med familjen Römer/Rönn.. Kewin kommer bli överlycklig o få träffa sin bästaste kusin John ♥ Som vi saknar dem
Sen söndag ska vi ta dte lugnt som det ser ut nu, måndag med men tisdag bär det av mot Borås Djurpark :)
Sen inget annat inplanerat jo havet om vädret tillåter :)
Ne nu är det soffan som gäller för mig. Helt slut i kroppen !!! Imon blir det sovmorgon..
Här är en bild på Kewins söta kusin Hermine !!!
Bild lånad från hennes mammas facebook !!!

Hela familjen på väg möt göteborg, till un...

dsc00736 (MMS)

Hela familjen på väg möt göteborg, till universeum och liseberg:)


Universeum + Liseberg

Är vad som står på listan imon :)
Blir en mkt bra dag !!
Idag har vi varit vid havet men det va för kallt så vi åkte o tog en glass sen te stan o handla lite o sen åt vi mat o sen hem.. en lång dag med andra ord, o det blir det imon med men skoj :) Kameran följer självklart med :)

Nu är vi vid stranden:) hela familjen:) bl...

dsc00734 (MMS)

Nu är vi vid stranden:) hela familjen:) blåser som tusan men solen skiner:) lite kyligt tyvärr men Kewin är överlycklig. Imon blir det universeum och liseberg:) nästa vecka en dag på borås djurpark


Grattis på födelsedagen Mamma ♥

Idag blir mamma ett år äldre så massor av grattis till dig.
Ses på lördag ♥

Hemma ♥

Hemma från halmstad..
men e massa krångel med allt just nu så ett göatt inlägg kommer när ngt bra händer.
tias rättegång krånglar, hans jobb krånglar, där vi bor e bara krångel med o så lönen ej kommit. ja mkt just nu. plus hans brännskada o så måste han o kolla synen.. bläää...
hatar allt just nu. Ngt som e plus :) Kewin börjar dagis snart :) Semster o har tias hemma men blir kanske inge semster resa som vi planerat beror på om de behagar sig o sätta in lönen.
klago inlägg? JAPP !!!
Iaf Massor av GRATTIS kramar te min syster som blir 24 år idag :)
GRATTIS Syster yster.. ses på lördag..
Btw vad önskar du dig ? =)

Massor av grattis till maria och stian som...

Massor av grattis till maria och stian som Äntligen fick sin Hermine idag. En dotter på 56 cm lång och 4230 gr. Kewin fick sin femte kusin:) mattias har blivit morbror:) nu väntar vi på bilder:)


Min Sötaste pojke <3

dsc00733 (MMS)

Min Sötaste pojke <3


Tänker ♥

På alla i Norge ♥

Sjukhuset

Hela torsdagen satt vi på vårdcentralen och akuten i halmstad.
På onsdag kväll börja Tias klaga på att han hade jätte ont i ögonen o ej kunde öppna dem o titta. Han gick o la sig på torsdags morgonen halv fem väckte han mig o det va värre. Kunde inte öppna alls . ringde sjukvårdssupplysningen och de rådde åka te vct när de öppnar o blir det värre o han ej orka med smärtan att åka te akuten direkt.

Ringde vct åtta o tio fick han en tid, de såg inget o proverna va bra.
Men blev skickad te akuten i halmstad.
Han va där halv tolv o vid två /halv tre fick han till slut komma tikl ögonkliniken o de börja med att lägga bedövningssalva i båda ögonen så de skulle kunna undersöka dem, de fick lägga två ggr o sen kunde han se o öppna ögonen, lite suddigt men han kunde iaf öppna dem.
Man såg inget när man kolla i ögonen, men de kolla synen o den va skarpt nedsatt på höger öga.
De kolla i mikroskop o han hade fullt med små sår rispor i hela högra öga, på hornhinnan.

Hur han fått dte visste vi ej då men nu är det med 100 % säkerhet att det är lasern som skadat hans ögon när han jobbat med det på jobbet.
Han fick utskrivet en antibiotika salva han ska ta i ögonen 4 ggr om dagen i båda (de andra vänstar ögat blöev oxå lite inflammerat då de sympatiserar med varandra) o så en salva som smörjer o bedövar ögat , som han skulle ta på natten.

Nu e han mkt bättre, har ej så jätte ont och kan se iaf, så nu hoppas vi bara att det kommer läka. han skulle höra av isg i slutet av veckan som kommer om det ej känns det 100. plus han måste kolla synen, kanske blir det glasögon :/  Men det viktigaste vi känner nu är att det INTE va ngt allvarligare som ngn tumör bakom ögonen eller ngt annat.. Man vet ju lixom aldrig va det kan va.. Nu ska det bara läkas o sen blir det semester.

Vår semester börjar egentligen måndag men vi får se hur det blir :)

Vi har iaf inplanerat en tur te Liseberg o kanske sova på ett av deras vandrarhem sen dagen efter gå på universeum. Sen om det blir en dags tur te Borås Djurpark vet vi ej, får vänta på lönen o tilsl räkningarna e betalade, men vi tror vi kan åka :)

Kommer bli så roligt o komma bort bara vi tre ♥

Polarn o. Pyret !!

Älskar ju deras skalbyxor så det blir ett par tills dagisstarten i augusti.
De gråa tycker ja e snyggast på bild iaf plus de ser nog minst skitiga ut..
Men de turkosa e ju med fina men då är det desto svårare o hitta en jacka som passar till för en pop jacka blir det inte då ja ej gilla dem, de är konstiga i storlekarna, korta långa armar men kort i midjan.. så en didriksson skaljacka blir det :)
Dessa färger finns i år..


Mkt fin kyrka:)

dsc00732 (MMS)

Mkt fin kyrka:)


Bilder ♥

 

En Dag på stranden

(rättaresagt ngn timma eller två på stranden då det ej va riktigt badväder)

Inte lätt o fånga ett barn som ej har tid o va med på kort då han hellre kollar runt på vattnet o äter godis ;)
På väg hem från Flygstaden efter vi handlat såg vi detta plan
(o en del andra men glömde ja hade med kameran)
Blomma hemma hos Lasse...

 

Tuffing i sina snygga solglasögon :) ♥

 

 

Alla bilder i detta inlägg är tagna med kompaktkameran Canon Ixus 1000


Sova

blir det snart :) Tänkte lägga mig i soffan en stund o kolla på livet på bb, iaf en stund för kommer säkerligen somna ;) :)
Sen sängen !!!
Nattiiss !!!

Tanka

Nu ska ja väcka Kewin som fick lov o sova en halvtimma ivagnen då vi båda sovit riktigt dåligt innat. O hade han ej fått göra det så hade han ju somnat på moppen på väg in te stan.
Vi ska nämligen först tanka o sen åker vi mot maxi o ska handla ngt gott till ikväll :)) Ingen speciell anledning men får passa på nu innan pojken börjar dagis o ja kanske jobba..
Tjiing !!!

Han somnade på två minuter. Nu ska ja vila...

dsc00731 (MMS)

Han somnade på två minuter. Nu ska ja vila i soffan.


Kewin i lådan:) nu blir det mat. Och sen s...

dsc00730 (MMS)

Kewin i lådan:) nu blir det mat. Och sen ska sonen få sova:)


Jag och Kewin är vid havet:) kallt men Kew...

dsc00728 (MMS)

Jag och Kewin är vid havet:) kallt men Kewin älskar det


Kewin åker moped !!


Kewin har somnat:)

dsc00727 (MMS)

Kewin har somnat:)


Kewin och mitt åk:)

dsc00726 (MMS)

Kewin och mitt åk:)


Close Up !!

 

Taget med den nya kompaktkameran Canon Ixus 1000

Redigerade i PhotoScape. Fördjupning och lite skärpa!!


min sötnos


:)


Kewin dammsuger:) kanske att man slipper m...

dsc00721 (MMS)

Kewin dammsuger:) kanske att man slipper men det är tveksamt;)


Nu har Kewin shoppat lite leksaker. Fick j...

dsc00720 (MMS)

Nu har Kewin shoppat lite leksaker. Fick ju ett presentkort av sin farfar och eva. Han fick en skruvdragare/borrmaskin, en boll som förhoppnings vis inte hundarna kan bita sönder och ett flygplan i metall /järn. Mkt för pengarna:) nu ska vi äta på restaurangen på coop forum. Sen åker vi mot maxi och ska storhandla:)


Nu

Sover Kewin :) Tog sisådär en tr minuter :) Shit vilken trötter pojke ja har haft de senaste dagarna o då har vi egentligen inte gjort speciellt mkt. Det enmda riktigt jobbiga för honom idag är nog sparkturen på hans bobby car men va kanske egentligen inte så jobbig.. men men han vill väl somna så dagen imon kommer snabbare ;)
Nu sitter jag vid datorn en stund sen blir det tv:n :) Sen sängen..

Enkel kyckling sallad:)

dsc00714 (MMS)

Enkel kyckling sallad:)


Jag och Kewin sitter ute och hoppas att kl...

dsc00713 (MMS)

Jag och Kewin sitter ute och hoppas att klockan ska gå lite fortare. Så vi kan gå in o fixa maten. Sen sova för Kewin. Och så att det kan bli torsdag. Då åker jag och Kewin bussen ont halmstad för hämta paket, äta god mat och bada o duscha hos Kewins farmor. Och sen handla.


Idag är det absolut inge sommar väder. Men...

dsc00711 (MMS)

Idag är det absolut inge sommar väder. Men nu går vi ut med massa kläder på oss. Klippa gräset måste göras:)


sean banan - händer i luft :))


:)

Idag verkar bli en lika bra dag som igår.
Kvällen igår avslutades med ett telefonsamtal med pappa i över 40 minuter o det har aldrig hänt innan :)
Tjabbades om vattnet o moped till mig o Kewin :)
Tias fick oxå sluta tidigare, blev nio istället för 23:00-00:00 . skönt :)
Idag blir det promenader städa mm. Nu ska vi bara byta kläder, kanske äta lite o så sen en kort promenad antingen med eller utan vagn..
Har ju fått svar på vatten proverna o de va ej bra alls.. Men de ska ta ytterligfare prover då de ej kollat efter bakterier då det ej va ikryssat ?!

Och nu sover han:) det gick fort.

dsc00710 (MMS)

Och nu sover han:) det gick fort.


Nu tar jag och Kewin en runda med vagnen s...

dsc00709 (MMS)

Nu tar jag och Kewin en runda med vagnen så han får sova:)


Pojke som hittat ngt på vägen. Vi har vari...

dsc00708 (MMS)

Pojke som hittat ngt på vägen. Vi har varit ute och gått en runda. Runt gamla e6 :) Kewin gick nästan hela vägen. Nu är vi snart hemma o ska göra kvällsmat som blir pommes snitzel o ngn sås:) sen sova för Kewin som är super trött...


SUPER Bildbomb :) ;)

Detta är min nya sida där jag har iaf dessa bilder :) Har ej lagt upp alla här då det är över 200 bilder.

http://www.flickr.com/photos/heromer/


Bilder från Kewins 2 års dag !!


Isak (Kewins kusin)
Isak min brorsson

Isak (Kewins kusin)
Juli 2011 289

Philip & Isak (Kewins kusiner)
Juli 2011 287

Nickie, Mattias, Malin som ammar Philip och Micke
Juli 2011 272

Diezel och Nickie
Juli 2011 268

Alva med Ella i knät o John jämte
Juli 2011 266

Malin gosar med Diezel
Juli 2011 261

Diezel och matte
Juli 2011 256

Diezel, Malin, mamma o Philip (Alla barnens Mormor o farmor)
Juli 2011 254

John provar Kewins badcape
Juli 2011 251

Kewin provar sin badcape
Juli 2011 246

De tre största kusinerna leker med vattnet :)
Juli 2011 244

Juli 2011 239

Kewin ♥

Juli 2011 238

 

Tårtan ja bakade :)

Juli 2011 227

 

Isak (Kewins kusin)

Juli 2011 226

 

 

Isak & hans mamma Alva (Kewins kusin)

Juli 2011 224

 

 

Ella

Juli 2011 213

 

 

Juli 2011 201

 

 

Juli 2011 186

 

 

Juli 2011 179

 

 

Juli 2011 163

 

 

Juli 2011 161

 

 

Min broder Daniel

Min bror Daniel

 

 

Juli 2011 158

 

 

Kewin glad för sin grävare

 

 

Juli 2011 148

 

 

Juli 2011 145

 

 

Juli 2011 142

 

 

Ella hjälper till :)

 

 

Juli 2011 135

 

 

John

Juli 2011 130

 

 

Mor o son (min syster med sonen Philip)

Mor & son ♥

 

 

Juli 2011 127

 

 

Isak & hans pappa Daniel (Kewins kusin)

Far & son

 

 

Juli 2011 125

 

 

Juli 2011 124

 

 

Juli 2011 123

 

 

Juli 2011 122

 

 

Kaarina o Kewin (Mattias fd arbetsgivare sen några år tbx )

Juli 2011 121

 

 

Alva med sin son Isak o Philip

Juli 2011 112

 

 

Isak (Kewins kusin)

Alva & Isak

 

 

Mormor o Philip

Mormor o Philip

 

 

Philips sötaste fötter :)

Philips söta fötter

 

 

Mormor o Philip

Juli 2011 104

 

 

Micke, John o Philips pappa

Philips pappa Micke

 

 

Min bror igen, pappa till Isak o Ella

Min bror Daniel igen ;) :)

 

 

Far o son

Juli 2011 098

 

 

Micke med sin son Philip

Juli 2011 097

 

 

Malin provar min cykel med John som älskade det :)

Min syster cyklar på min cykel med John

 

 

Kewin är lycklig för sin skottkärra han fått av grannarna Arne & Irene

Kewin fick en skottkärra av grannarna Arne och Irene

 

 

Juli 2011 076

 

 

Cykeln Kewin fick va mamma o pappa

Min söta son med sin cykel han fått av oss :)

 

 

Ankor fick han oxå :)

Juli 2011 063

 

 

Juli 2011 060

 

 

Juli 2011 051

 

 

Kewin hoppar studsmatta (ej 2 års dagen)

Hoppa studsmatta

 

 

Kewin kör traktor med pappa (ej 2 års dagen)

köra traktor med pappa e skoj :)

 

 

Juli 2011 011

 

 


Bilder :)

Kommer jag från och med idag lägga in på en annan sida (tyvärr) då pixbox ej behagar o svara på alla arga användare om varför man ej får tbx sina bilder som försvunnit..
Åhh så j*vla förbannad man kan bli. !!!
Så nu är det flickr som gäller, tyvärr långt ifrån lika bra som pixbox men man kan iaf ladda upp bilderna, gör mitt första försök nu så hoppas det blir bra, annars är det facebook som gäller, men desto tristare för ex mamma som troligtvis ej kommer kunna se bilderna. Ska fortsätta o kolla runt.
Har du tips angående vart man kan ladda upp bilderna i olika album så tipsa mig !!!



Kewin går med zima:)

dsc00706 (MMS)

Kewin går med zima:)


Jag, Kewin och zima är ute och tar en lite...

dsc00704 (MMS)

Jag, Kewin och zima är ute och tar en liten promenad:)


Tias sjuk :(

Kräker o har sig, så antingen magsjuka eller så e det förbaskade vattnet. Kewin va lite dålig natten tills igår men efter det inget alls.
Håller bara tummarna att man sj ej blir dålig o att det egentligen e vattnet o att man slipper bvli sjuk. men samidigt inte då ja vill vattnet ska bli bra ngn gång.. tradigt o ej kunde använda vattnet juh :(

Vila

Hela veckan :) Har varit en vecka med mkt städande o förberanden inför Kewins kalas.
Idag åkte de sista gästerna hem som va min syster med familj.
Nu är det lugnt o sj hoppar ja i säng om en timma då ja knappt sovit ngt inatt pga Kewin har mått dåligt o kräkts lite men inge riktigt kräk, vet ej va det va.. Han har iaf varit helt ok hela dagen.
Nu har vi oxå fått tag i ett fungerande tangentbord men ett mkt gammal o det låter högt när man skriver på ;)
Men får inhandla ett nytt i veckan..
Bilderna är iaf inlagda på datorn men ej redigerade utan det får bli i veckan när ja orkar..
Tjiing :))

Kurt:) ;)

dsc00703 (MMS)

Kurt:) ;)


Kewin håller kurt i sin filt:) kurt är en...

dsc00701 (MMS)

Kewin håller kurt i sin filt:) kurt är en sk leksak. Bild kommer senare när han vill släppa honom;)


Dagen slut !!!

Och Kewin har fått en massa fina paket, bilder kommer senare i veckan eller i början av nästa vecka :)
Imon blir det en hel dag tillsammans familjen Römer/Rönn :) Vi ska först ut på en promenad, eller iaf vad vi planerar nu om vi orkar, och sen halv elva beger vi oss mot falkenberg mot fynda o kolla lite sen inget mer planerat i falkenberg förutom på hemvägen blir det heberg och laxbutiken !!!

Kewin tackar för  alla fina paketet.. :))

Nu tv en liten stund te sen sängen. nu sover äntligen alla barnen, John somna sist i Malins knä, Philip för ngn timma sen, Kewin redan halv sju i vagnen , han va helt slut redan vid sex tiden.

Tjosan :))

Och idag blir oxå Kewins kusin mio 2 år. G...

Och idag blir oxå Kewins kusin mio 2 år. Grattis till dig killen på din stora dag:) krama din faster heidi med familj


Grattis mammas o pappas älsklings pojke på...

dsc00695 (MMS)

Grattis mammas o pappas älsklings pojke på din 2 Års dag:)


Kewin hjälper mamma att dammsuga:)

dsc00692 (MMS)

Kewin hjälper mamma att dammsuga:)


Kewin har en favorit på datorn just nu och...

dsc00691 (MMS)

Kewin har en favorit på datorn just nu och det är chipmunks eller chipettes:) de söta ekorrarna som dansar och sjunger:)


Fint :)


Kewin i den nya bilen. Den är så mkt sköna...

dsc00687 (MMS)

Kewin i den nya bilen. Den är så mkt skönare att åka i och mkt mera plats:) nu har vi köpt klädsel till den då det är ljust tyg... Nu ska vi snart äta ngt, blir coop forum om det är öppet. Sen handla på maxi och in en tur på öb o köpa våtservetter om det finns kvar. De hade nämligen en kampanj på 6 pack pampers för 79 eller ngt sånt. Super billigt. Plus inhandla till kalaset på lördag:)


Sitter ute på flygstaden och väntar på bus...

dsc00686 (MMS)

Sitter ute på flygstaden och väntar på bussen in till stan. Missade den precis med fem minuter...


Hämtad:)

dsc00682 (MMS)

Hämtad:)


Nya bilen :)


Kanske:)

dsc00681 (MMS)

Kanske:)


Glad pojke som får bada:) men inte hemma ä...

dsc00680 (MMS)

Glad pojke som får bada:) men inte hemma ännu utan vi är hos lasse. Tias klipper i hagarna medan vi är här inne. Ikväll blir det grilla om det ej regnar...


Kewin, jag, Tias och lasse är på väg mot f...

dsc00678 (MMS)

Kewin, jag, Tias och lasse är på väg mot falkenberg och munkagård för o kolla på kossor som ska ställas ut.


Juli

Och bara 8 dagar kvar tills älsklingen blir 2 år.. ♥

 

 

 


RSS 2.0