★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Svar :)

Fick en del kommentarer angående köpa skor till Kewin.
Och varför vi börjar fundera på det är för att han ställer sig upp hela tiden o börjar gå utmed möbler.
Annars hade vi väntat, vill ju kunna ställa ne rhonom när man är ute ibland och det går inte när man ej har tossor ;)
Men hittade på rea kängor. köpte iaf ett par i strl 23 o ett i 25 som han kan ha till hösten. de hade kostat 299:- men betaka bar 39:- kr styck. :) Billigt o bra ;)
Så skulle d eku ej sitta bra eller passa så gör inte dte så mkt. ocå därför vi köpte två olika strl :)
Men ska kolla vidare och försöka hitta ett par sk sneakers till honom.. dumt att köpa kängor då det kommer bli alldeles för varmt för honom, o speciellt då han e varm om fötterna, ja hela kroppen..
Blev oxå en ny *go go* till honom. har ju en blå som han fick av morbror daniel med familj, så nu fick det bli en grön fin :) Han gilla dne precis lika mkt, *Det är en fleece filt jag pratar om * ;)
Nehe nu e det sängdags, Kewin kommer med 99% vilja gå upp runt sju tiden imon med då han har gjort det den senaste veckan.. idag fick man gå upp kvart i sju då han stod upp i sängen o undra när mamma skulle vakna ;)
Älskade barn 

Kommentarer
Postat av: Pernilla

va bra att du hittade så billiga skor:) Liam hade storlek 19 i sina och hon sa att deras fötter växer ca 1cm på ett halv år så dom i storlek 25 kan juh passa bra när han är i tre års ålder, men han behöver ju skor då oxå:)

2010-03-20 @ 22:30:03
URL: http://pernillaswedman.blogg.se/
Postat av: tina

hoppas kewin har stora fötter då;P hihi elias har 21 nu, jag beställde oxå i strl 23 till honom i typ conversemodell men de kansek får vänta till nästa sommar tom:)

2010-03-21 @ 06:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0