★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Uppdatering

Jag vet inte. Men satt o la in en händelse på Instagram. Och började skriva lite o kände att nej jag behöver nog skriva av mig lite. 
Är ju väldigt mkt som hänt sen sist jag skrev här..
Vi bor kvar i Oskarström. Brandshult. Men som det ser ut just nu vill vi gärna flytta. Till en mindre gård eller hus med rättså bra trädgård.
(null)

Vi har (bara) 4 hundar och 2 katter. Alla getterna sålde vi i våras. Jag kände att när jag började jobba mera då orkade jag ej med det. Kroppen orkade ej med det. Och allt som är runt omkring oss så blev det för mkt. Även ankorna. Gässen. Vaktlarna. Hönsen. Fåren. Alla fick flytta. Men dem jag saknar mest är några av getterna. Och ankorna. Fast det va tufft av o till så var det då vårat liv o det vi levde för. 
Nu har vi iaf 4 hundar. Men har haft lite olika som flyttat hit som valpar men som tyvärr ej har fungerat med Wilma våran äldsta. 
Maja. en helt underbar brun labrador tik.
(null)

 
Lilla Bella. Som va tänkt som jakthund. Grå hund. Jämthund tik.
Stora Bella. Hon fick flytta pga hon bråkade mkt med Wilma fast hon va valp och sen va hon absolut inte alls intresserad av jakt eller ngt där.  Alla 3 har det idag super bra hos sina nya ägare. Ibland är det bara inte meningen.. 
(null)


De 4 vi har idag är Wilma som är våran grå.jämt. Laika tik på 8 år. Väldigt bestämd dam. Som tyvärr är lite dominant. Det har vi märkt nu när vi haft andra tikar. 
(null)

Sasha. Våran lilla tjej på 7 år som är pomeranian papillon.  (null)

Diego. En svart labrador hane. Han är nu 1 år och 3 månader. Har haft en mkt tuff start i livet med benhinne inflammation. Och iom det så röntgade vi höfterna. O det visade sig att hans ena höftkula ej ser så bra ut. Mkt tid på djursjukhus. Hos vetrirer. Många samtal. Och många tusenlappar fattigare står vi nu här idag o han lever men vi trodde där ett tag att vi skulle förlora honom pga han va så pass dålig. 
Han kommer alltid ha problem och iom det så blir det ej för mkt extra motion. Ngn kort promenad och mkt bus med kompisarna, men inte mer än det. Höga hopp i eller ut ur bilen. O annat som kan fresta hans kropp. 
Han är våran stora nallebjörn. Världens goaste labbe ❤️
(null)

Rosa en tik på ca 6 månader?!🙈 laika. Grå hund. Världens goaste keligaste tjej. Hon är Mattias jakthund men bor självklart inne med oss. Diegos  bästa kompis. 
(null)


Vi har ju även 2 katt tjejer. Elsa och Anna. Elsa kommer från Falkenberg. Hon är en bondkatt men ser ut som att hon har ngn sorts ras i sig. Världens keligaste o goa tjej som alltid vill vara nära. O kela hela tiden. Anna är lite mer tillbakadragen o varit sen hon kom hit. Båda är kattungar fortfarande men de växer sakta o blir stora flickor. Ann är hälften bondkatt hälften ras. Exakt ras har jag ej koll på 🙈 
Elsa är den med lång päls. 
(null)


Kewin går nu i 7:an på österled skolan i Oskarström.  Han gick först på kärlekens skola i Halmstad men tyvärr så fungerade ej det då Kewin ej mådde bra alls där. Så vi bytte efter bara 2 veckor där till österled i Oskarström där han har sina vänner. Det funkar bra men det är ej helt lätt. Tonåring. Mkt hormoner o ja allt med sina syskon som faktiskt tar mkt tid som han vill ha. Man märker att han blir större men han vill fortfarande synas av mamma o pappa. 
Våran största kille som även kämpar med dyslexi. 
(null)

Theo går i 3:an på valhalla skolan. 
I våras fick vi äntligen klart hans utredning. Diagnosen vi fick då är adhd med autistiska drag. Och ocd. Oro och ångest. 
Vi kämpar var dag. Ibland ej märkbart. Och ibland vill man bara försvinna. 
I skolan syns inget men hemma. Det är tufft. 
Nu va det tänkt att han skulle börja med adhd medicin men de ansåg att han vägde för lite. (Det gör han oxå. O alltid gjort) och att det även fanns annat som han först behövde medicineras för. Hans ångest o oro är tufft vissa dagar. Men det som vi börjat medicinera mot är hans sömnproblem. Han sover alldeles för lite. Så nu har vi fått melatonin utskrivet. Det funkar väl sådär. Han somnar ibland snabbare. Men de hade ju även hoppats att hans utbrott o allt där runt skulle minska om han får sova mer. Men tyvärr gör det ej det. Så det är bara o prova ngt annat. Adhd medicin är sista utvägen just nu innan han gått upp i vikt lite till.. Iom aptiten försvinner mkt så måste han ha lite bättre utgångsläge. 
Sen har har han en tand som växt fel. O som är en extra tand så han måste dra ut den. Och även fler tänder som ej mår så bra. Och pga hans oro för allt så kommer han få sövas för o göra detta. Bara att gå till tandläkaren är ett helt projekt. Äntligen har vi fått en tid. I morgon kl 7 ska vi infinna oss på sjukhuset för operation o sövning. Det blir en tuff dag o tuffa kommande dagar då när han får lite ont så får han även panik. Vi får bara hoppas allt går bra. 
Vi kämpar. 
Han har även börjat på fotboll. Går jätte bra för honom men desto tröttare kille psykiskt när han kommer hem. Så vi får se hur vi gör framöver. 
(null)

Oliwer går i 1:an på valhalla. Våran mest kärleksfulla kille som alltid visar så oändligt mkt kärlek till alla. Men just nu är han inne i en trotsperiod.🙈 o mkt händer. När man börjar ettan så ska man helt plötsligt lära sig läsa, skriva o klara sig mer sj. Stor kille nu. 
(null)

Alexander som är våran minsting på 4 år o 7 månader. Han går på förskola. Gillar att vara där men vi har det super tufft med lämningar pga han är så mammig just nu. Han är även vårat mest tuffa o livligaste barn. Så ja det är aldrig en lugn sekund med honom. Mkt kramgo kille men samtidigt ett mkt hett temperament. 
Bröt armen i våras. Så gips i några veckor. Men det klarade han med bravur. 
(null)

Jaha vad ska man mer berätta? 
Jag jobbar på ett städföretag i Halmstad. Vet ej vart ja jobbade sist. Men är nu på SparClean. Trivs men det är ett mkt tufft yrke. 
Världens goaste kollegor. Go chef. 
Men tror ej det är (det) man ska jobba med tills man går i pension. Kroppen blir mkt lidande. 
Har problem med eyggen/ benet. En diskutbuktning som ej är så roligt vissa dagar. 
Sen nu fick jag problem med vänster axel. Så typ ngt med kalk i axeln. Så en kortison spruta och vila i minst en vecka. 😫 hur man nu ska klara det. O smärtan av detta. Fy fan. 

Mattias har  bytt jobb. Jobbar på lbva. Laholms bukten. Så mkt avlopp o vatten mm..Ja jag har ej så bra koll exakt vad han gör 😂🙈

Sen vet jag ej vad man ska skriva mer. 
Finns säkert hur mkt som helst o skriva men frågan är vad man egentligen vill berätta.. Känner väl att det räcker för stunden..
Kan istället lägga in lite bilder. Sängen kallar. 
nattiiss 

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0