★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

god natt:-)

0847bec36c5fbb8040f88f38efac3be9.png

Kolla varifrån!

 

Denna bilden togs i morse men glömde skicka den;) far o son busar på morgonen, mina älsklingar!! vi har båda legat o funderat mkt på huset, vi kommer troligtvis inte hitta ett sånt hus med de bra utrymmena som finns o trädgården, så vi har bestämt oss för att lägga ett bud:) ska ringa banken igen på måndag o höra hur högt vi kan gå. o så ska vi åka dit o kolla en gång till:) o sen lägga vårt bud:) hoppas nu vi får detta huset:-) vill ha!!! bilder kommer när vi isf har skrivit på papper:) dumt o visa innan dess. kewin har haft feber idag:( stackars min sötis, men nu har den försvunnit, feber toppar? har hört ngt om dem, ngn som orkar förklara för mig?? han har haft det nämligen av o till, jobbigt för honom, han blir alldeles dyng sur:( idag köpte jag hem lite olika sorters mat till honom, ska prova ngn imon:) ne måste sova nu, e så trött... good night:)

 


hus visning

0c0c73d39bdef18fb97759d9125aa85d.png

Kolla varifrån!

 

Ja vi va ju på hus visning idag o huset va sådär men vi har bestämt att vi hoppar över det, just för att vi ej tycker om hur huset är byggt eller va man kallas det. det är nästan som två lägenhete i huset, o det vill vi ej ha. och sen är det lite dyrt med tanke på att där finns en del att göra.. så bara o leta vidare. hoppas det kommer ett hus tillräckliv stort, stor trädgård för hundarna, garage eller källare för tias, fint kök, badkar, ej ved eldning. det är just det huset vi söker o så måste det ligga hyfsat bra för katterna. som sagt bara o leta vidare;) har hittat en sån jacka som jag vill ha, kostar 499:- på halens, ska kolla lite annat o hoppas det passar:-) beställer på söndag!! god natt

 


Bilder på sonen :)

Kewin provar hoppgungan pappa köpt till honom :)




Det bästa man har lägger man på bordet ;)




Sovande bebis (äntligen då han varit vaken hela dagen o bara sovit högst en kvart när han väl somnat,
låter o ser ut som att han fortfarande suger på nappen ;))


god natt:-)

3f86bee3f1dce0f5755456cf29badfc2.png

Kolla varifrån!

 

Nu ska man sova:-) underbart att komma i säng hyfsat tidigt;-) bestämde mig för att försöka lägga kewin i hyfsad tid då han krånglat de senaste veckorna, tänkte lägga honom innan han blir tjurig. o det fungerade. klockan halv sju låg han i sin säng o sov, men vi fick springa upp o stoppa i nappen 2 ggr, skönt för det brukar vi få göra flera ggr. så en bra kväll va det ikväll:-) imon ska ja ringa mäklaren om ett hus i getinge som vi är mkt intresserade av, ligger visserligen mitt i getinge, men med mkt stor trädgård, bra med garage o källare, o huset är ca 17 kvm:-) o mkt fint inne. hoppas man tycker det e lika fint när man kommit dit. sett det innan men ej inne o på baksidan. spännande!! ne sova nu. på torsdag blir det gå upp tidigt då vi ska te gekås:-) längtar!! GOD NATT !!

 


Bilder säger mer än ord..

Oktober 2009 139_resize

Oktober 2009 145_resize

Oktober 2009 138_resize

Oktober 2009 132_resize

Bild på den nya selen.. babybjörn comfort carrier :)
Oktober 2009 129_resize

resten finns på pixbox

god natt

0-7fe92b8432689c7c550323902a1a5a44.png

Kolla varifrån!

 

Denna bilden va meningen skulle va i förra inlägget som jag skrev från mobilen, men istället råkade jag skicka med den absolut första bilden på kewin, inte för att det gör ngt men tänkte jag får skicka den som det va meningen skulle med;) ligger här i sängen o försöker sova, men lyckas inte då jag har så jävla ont i magen:( varför? det har ja ingen aning, tias har ätit samma som mig idag o han har ej ont. jobbigt är det iaf. funderar mkt på huset. men har iaf bestämt att köper vi det så vill jag skaffa höns;) hade ju det när vi va små o de är ej så svåra o sköta. kanske. tips på andra enkla djur?! vill nog ej skaffa häst ännu då vi ej har råd o ja ej kommer hinna, så känns det bara dumt. iaf han ska prata med banken imon, de säger ju om vi får låna:) hoppas:-) ska kolla på det kanske på tisdag. LÄNGTAR!!!

 


älskade sonen busar =)


massa nya bilder =)

finns här

men lägger in dem här senare ikväll. hinner je nu.. har oxå bilder på selen o kewin i den.. looooove it :):)
men orka ni ej vänat tills bilderna kommer här så sre ni dem på länken ;)

Vintertid:-)

481099ad6d83647d16628edae0cbc595.png

Kolla varifrån!

 

Har vi ändrat inatt så nu e klockan egentligen tio i nio. o sonen sover fortfarande. mkt ovanligt;) o vi e vakna, då borde man lixom sova. men det kan man inte. det ös regnar ute:( så det blip inte lång promenad med selen o kewin idag, trist, får gå gone istället. ja igår låg kewin i sitt baby gym som han har börjat gilla;) han rullade en gång:) så det funkar att rulla både i soffan o på golvet, o så tjabbade han hela kvällen igår. kewin fick smaka ris gröten med morot i o det smakade sådär tyckte han men så va han så fruktansvärt hungrig så jag va tvungen att ge honom ersättning. ska testa om några dagar igen, för troligtvis fick han ont i magen av den, han hade lite ont i magen igår:( ja har tagit bilder på selen men kan ju ej lägga in dem då datorn ej fungerar får se när vi får igång den. ska skicka sms till syster nu o be henne skörda;-)

 


datorn sönder:(

38469fa1a03f6b8774937b886275dc94.png

Kolla varifrån!

 

Jaha nu har datorn pajat, troligtvis moder kortet:( hoppas att det inte är ngt fel på hård disken för då har alla bilder på kewin mm försvunnit:( o då blip jag jätte ledsen:( hoppas verkligen inte det. men om det är moder kortet så kostar det mkt, så då får vi välja antingen namn ceremoni eller datorn, svårt val? nej det måste bli datorn för jag vill ej riskera att alla bilderna försvinner. men vi får kolla mer imon. så ställ in er på att det kanske inte blip ngn namn ceremoni:( där ha det senare. fan vad det känns som att allt går åt helvete. hur mkt fler mot gångar orkar man med?? o vi bara bråkar hela tiden, fan dan fan säger jag bara om allt. orka mer. min älskade son gör så att man klarar av dagarna. o djuren. älskar dem otroligt mkt. sambon med men inte länge till om han inte börjar skärpa sig snart. nehe nu är det sove dags. trött i hela kroppen. jobbig dag n kväll:( skriver nästa gång antingen från mobilen eller datorn. det märker ni.

 


sötnosen min <3

3c4ede3e26ba569e2a8db35fc0f79bd8.png

Kolla varifrån!

 

Så här gulligt ligger kewin o sover:) han har aldrig legat med handen under huvudet innan, iaf inte vad jag har sett. gulligt är det iaf. synd bara på dåligt foto men vill ej lysa för mkt o råka väcka honom. imon blip det stan hela familjen:) hoppas nu att selen är bra o att de har den hemma för att sälja den isf. lek center skulle tydligen inte få in den förrän om en månad. hmm. har iaf höga förväntningar på den då becon varken funkade för mig eller kewin. Nu ligger vi o ska sova så god natt:-)

 


Kewin har rullat för första gången idag :)

Exakt 3 månader & 2 veckor gammal rullade han.. flera ggr.. från rygg till mage :) lilla bebisen börjar bli en stor kille ;) o han pratar nästan hela tiden.. ♥

Imon blir dte stan med familjen, ja sambon o sonen då :) Ska kolla på babybjörns nya sele, en ergonomisk.. ska iaf testa en o hoppas den e bra =)=) o sen blir dte handla lite blöjor, våtservvetter mm :) o så ska vi äta när vi ändå är i stan sen hem o städa.. sen på söndga blir det besök av mattias mobror o hans fru o så mattias mamma..
måste bara fundera ut vad vi ska bjuda dem på. mat eller kakor?! hmm.. lutar åt mat då ja ej vill äta kakor..

God natt

17776334a58a87839ccac433d3610507.png

Kolla varifrån!

 

Nu har kewin fått mat, han åt ca 170 ml:) mammas duktiga pojke;) men han somnade redan vid sex då han varit vaken sen två tiden, han har inte alls sovit så mkt som han brukar göra. har varit vaken o velat va med. testade gröt idag igen men han ville inte alls ha, la i lite mango men det hjälpte inte. ja ja bara o vänta, tänkte ja skulle testa banan gröten som finns. o så har de ju en ris gröt med, kanske e ngt för kewin. jo det har oxå kommit hem ny baby björn som e som active men liknar lite beco butterfly, de hade tydlige fått in den på baby proffsen så ska dit o pröva den. jag bär ju så mkt jag orkar så tänkte man kunde prova den. tråkiga e att den bara finns i svart, o sen verkar det som att de bara har en inne men man kan ju hoppas att man får köpa den. för leverans tiden verkar vara lång:( kostar ca 1600 på det e ju en del. men men får testa den först o se ta ja o kewin tycker:) han älskar ju activen o ja of:) ne nu måste ja sova. god natt:-)

 


Kewin

ligger just nu här jämte mig ;)


Kallt

Sitter här o fryser vid datorn.. brr.. orka ej elda utan det får han göra sen när han kommer hem..

sonen sover men vaknar av o till :/  Inge bra sov dag för honom mne han har iaf ätiti bra :)

har inet mtk annat o skriva om därför dte ej komme rnågra inlägg.. bilder har ja men ej inlagda på datorn.. gör kanske det senare om ja giter eller ikväll eller en annan dag :p


god natt

38548aa14320ca7b9ace6d38d74e815c.png

Kolla varifrån!

 

Nu ligger man i sängen o ska försöka sova. nybäddad säng:) det är det bästa;) hoppas nu att de som har huset hör av sig imon, vi skulle hört ngt från dem i onsdag eller torsdags men fortfarande inget o vi har både ringt dem o skickat mejl. hmm. vi vill ju ha det. typiskt!! kewin har skrattat för första gången för ngn dag sen, igår låg han i soffan o pratade riktigt mkt. underbart att bara sitta o titta o lyssna på honom. ne nu ska ja skicka detta o sen sova:-) god natt

 


Lista :)

Född: 9 Juli 2009
Var: Halmstad BB
Tid: 04:00
Födselvikt: 3380gr
Födsellängd: 51cm
Huvudmått vid födsel: 33cm
Namn: Kewin
Namnbetydelse:
Andranamn: Inget alls
Efternamn: Römer, Häll
Ålder: 3 månader & 1 vecka
Nyligen lärt sig: Att skratta :) Men inte så mkt..
Dagis: Nepp inte på det närmsta året
Vikt nu: igår 5500gr
Längd nu: förra vecka 61,5cm :)
Mammagris eller pappagris: Mamma..
Favoritbus: Att man busar med honom på hans mage eller flyga ;)
Favoritmat: Inget just nu.. men morotspure e riktigt gott o mango ;)
Favoritleksak: Har bara en så den tycker han e skojig :)
Favorit tvprogram: Inget ännu
Favoritmusik: Vyssan lull
Sover i: Pyamas
Favorit person förutom mamma & pappa: Mormor e mest favorit.. men tror inte dte e så många favoriter så höär tidigt men det kommer säkert
Vagn: Emmaljunga city cross silver check 2009
Försäkring: Bara den gravid försäkringen ja hade innan.. vet ej vilken ja ska ta nu, TIPS!!!!
Blöjor: Pampers
Hur många tänder: Inga alls!
Storlek i kläder: 56 i några men mest 62 o 68
Storlek i skor: Äger inga skor ännu..
Syskon: Nej, inte ännu iaf..
Namnsdag: 27 Juli om man ska gå efter stavningen Kevin som egentligen inte stämmer..

Skickar vidare denna lista till de som känner att de har lust ;)

Kärlek?

Om man börjar gråta när sonen ler åt en när mabn sjunger för honom är det kärlek då ?! ;)
Satt i soffan o med sonen i knät o han va på väg o somnade men kom inte riktigt till ro så ja började nynna på vyssan lull som ja gjort sen han föddes, o helt plötsligt började han ge riktigt stort med nappen i munnen, han ville ej släppa den så han va tvungen att sluta le o sen började hna igen o så börjar man sj gråta.. hmm.. kärlek.. älskar vår son så otroligt mkt att det ej går o beskriva..  mer o mer för varje dag som går ♥

matdags:-)

-8842d55befc9543ed59c5a0db8e3fd0.png

Kolla varifrån!

 

 

 


Vägning + Vaccination idag

Blev ju inge vaccination förra veckan då Kewin va förkyld men nu e han bättre så idag ska vi dit o det ska göras, e inte orolig alls, hoppas bara han mår bra efteråt.. Sen blir dte vägning för hans del då han inte hade gått upp tillräckligt enligt hans egna kurva. får se va han väger nu, hoppas han gått upp ngt alls.. e liite orolig för det..

brr det e såå kallt idag, både inne o ute. men ändå eldar ja men dte tar tid idag o komma upp i värme i huset då det e kallt ute med.. men inge forst idag som dte varit ngn dag innen...

Kanske kolla på huset idag *hoppas* o hoppas att driftskostnaderna inte e llt för dyra i huset..  vill ju slippa elda, krångligt nu när man har abrn o det e kallt.. o så blir dte så satans kallt här inne i huset fast att ja eldat dagen innan o fått upp huset till 25 grader o tankarna alla på 80. kan ej elda mer då de kokar.. så högst 80 e det som gäller på dessa tankarna.... hmm :/ Kallt hus som sagt :(

Min älskling ♥

Finns inte ngn mer ja älskar som min älskade son Kewin ♥ Så efterlängtad du har varit i fem år.. Äntligen e du hos oss..
Mamma & pappa älskar dig mest ♥

Sonen trött.. men liite tidigt..

 

 

Oktober 2009 029_resize

Oktober 2009 024_resize

Oktober 2009 017_resize


Första klippet på Kewin

som ja lyckats ladda upp :) Kommer några till om de vill fungera ;)


gos i mammas knä:)

28ecc9c84f5fb381e3dc596beac8dc43.png

Kolla varifrån!

 

 

 


morgon:-)

0-4f3fe072b7c1fea5ba5193276f7385f5.png

Kolla varifrån!

 

Jaha nu sitter man här o fryser, brr va kallt det är o ändå eldade vi upp huset till 25 grader. vore ju underbart med ett hus där man alltid har det varmt o för kewins skull. andra gången nu ju som han e förkyld:( men nu börjar han bli bättre:) ska ju vaccineras på torsdag. ska be tias ringa dem som har huset o säga att vi till 99% vill ha det. måste ju se hur det ser ut inne. det jag hoppas på är att det finns badkar, o en spis, o sovrum nere. men ett badkar är viktigast då vi aldrig har haft det o ja vill kunna bada, både sj, o med kewin:-) så håller tummarna. får ej glömma åttatala några auktioner som ja vann på tradera igår:) några fina bodysar. ska lägga in lite bilder sen på det vi köpt i helgen till busen;)

 


äntligen

42e08c5fa4e3a7f4171bac03e88be112.png

Kolla varifrån!

 

Äntligen sover sonen, så nu ligger man i sängen o ska försöka sova. god natt:-)

 


Flytta =) ?

Vi har hittat ett fint hus. Ligger inte ens en kilometer utanför getinge :) Bra men tyvärr precis jämte gamla E6 :( inte bra med tanke på kattern amen det kan funka iaf. för hundarna går te super d vi kommer sätta upp et staket..
vi står först på det o de vill veta om vi vill ha det (att hyra alltså) =) Men det e tias som e osäker då han ej orkar med att flytta o ja förstår honom, det e skiiiit jobbigt men lixom komma till ett helt nyrenoverat hus stooor trädgård o gargare, ladugår o uthus.. o så slipper vi elda. kan dte lixom bli bättre ? ;) Så JA vi ska flyta.. iaf va ja hoppas. ska prata med dem imon igen o ska åka o kolla på det på torsdag troligtvis.. LÄNGTAR !!!!!
Så snart blir dte kanske flytt :) ;) Bilder kommer efter vi varit där om de tycker det e ok att fota :)

Nehe sonen sitter i sin nyinköpta gunga. en fisherprice rainforest :) Han älskar en ♥ Han e oxå fortfarande vaken. har försökt o lägga honom flera ggr o han har visst somnat men vaknat en halvtima senare.. samma visa igår kväll.. o ändå ville han upp halv åtta imorse :/ dumma unge :p

nu ska ja kolla tradera, fb min farm o så fl :)

stan med familjen:)

0735b48dea7b333efb78c575f8aedd82.png

Kolla varifrån!

 

Är i stan med sonen o sambon:) har handlat lite eller massa saker till honom, hämtade oxå ut fotsacken. den e riktigt fin. nu ska vi äta på coops restaurang sen shoppa kläder till honom.

 


Kewin 3 månader idag ♥

Våran älskling börjar bli en stor kille :)
3 Månader blir han idag.. puh tiden den går fort...
blev som sgat inge vaccination igår då han va/är förkyld men nästa vecka ska vi göra ett nytt försök o hoppas att han blivit frisk till dess.

Kommit på en sak, usch o fy vilken hemsk fotsvett han har :/ först luktade det inget men nu dte luktar pyton.. stackars liten o svettas om fötterna så mkt, o dte kvittar om han har strumpor på sig eller inte. han svettas värre utan strumpor..

fick en present av sin farmor idag. en fin vit body, en grön randig byxa med en grön randig tröja i plysch från hm.. finns just nu på deras set de har på internetbutiken :=) Sött o snart passar dte honom..

Hoppas sambon e lediog imon.. då blir det stan med familjen,, ska inhandla ny flaska till sonen, lock till dr briwn flaska, en ny flaskborste då ja glömde den vi hade i boda.. sen kläder till honom o ngt till mig..

nu e ja lycklig, får äntligen en egen gräsklippare ;) att det ska ta hela sommaren innan sambon fattar det :) O det blir en grön fin som vi haft innan.. ja bara älskade den. hehe.. gick enkelt o klippa med o man får motion istället för att sitta o klippa så blir dte bättre att gå o klippa. synd bara att gräset nästan slutat växa.. men ska klippa det fint infölr vintern.. :):) Kort kommer sen när vi fått hem den.. Den vackra =)=)

God natt

0-4fd916f3a40207b2e8ac13da05a1505b.png

Kolla varifrån!

 

fy fan va ja har mens värk. undrar ju om det är mensen som e på väg tillbaka, annars undrar ja varför ja har så här ont. inte skönt alls ju. har iaf tagit tablett så hoppas det blip bättre snart. har haft rejält med nack ont idag med:( usch ja bara klagar;) ja kewin blev ej vaccinerbe idag då han fortfarande är förkyld:( så nästa vecka ska vi dit igen o vi ska väga honom då oxå då han ej gått upp i vikt som han ska, han ligger ca 500 gr under sin egna kurva:( så han väger nu 5380gr o är 61,2 cm lång:) så på längden växer han:) det förklarar varför han knappt kan ha storlek 56, så på lördag ska vi in o shoppa kläder till honom, handlade ju en del kläder förra veckan till honom i 56 o det va ett stort misstag då han bara haft vissa kläder en gång. de krymper ju i tvätten med:( trist.. nu ligger simba här hos mig i sängen som han gjort den senaste veckan. sötnosen min<3 god natt:-)

 


kewin o...

0-38b877cb92a45daaf651927034bf3dcd.png

Kolla varifrån!

 

kewin o rambo tillsammans:-)

 


Frukost till...

1488d1b0bd8c5ed1a801296b95e83cc5.png

Kolla varifrån!

 

Frukost till lilleman:) han har sovit riktigt dåligt inatt:( vaknade ju av o till igår kväll, o sen vid ett inatt då han ej ville sova. ville ha mat o ren blöja o lite gos:) hmm varför just natten till idag då det är dags för vaccinationen. nu e han snart klar o dags för rapning:)

 


god natt:-)

0679e2e7b4eb0630bd105faac881d8ec.png

Kolla varifrån!

 

 

 


Lite Bilder :)

Ny Leksak från ABC Leksaker
Ny leksak :) Från abc leksaker..

Ny leksak :)
Ny leksak :)

Den nya *Begagnade* mjukliften
Den nya (beg) mjukliften =)

Haklappar frånm H&M
Nalle Puh & Tiger haklappar

Strumpor från H&M
Snobben strumpor

Strumpor från H&M
Tiger Strumpor

Sötnosen i sin nya *begagnade* stickade tröja
Fin i sin nya tröja, vunnen på tradera

Son & Mor ♥
Son & Mor <3

Prinsen =)

Rullar nästan över med rumpan ;)
Nästan så att rumpan trillar över ;)



Underbara ♥


Sitter i vagnen..




Kewin i sin nya *Begagnade* Villervalla  Bodysuit
söt i sin villervalla bodysuit =)

Kewin i sin nya *begagnade* Molo Overall
Kewins nya molo overall =)

Nya Emmaljunga Skötväskan i Silver Check

Mormor & Kewin

Mormor & Kewin



Mormor & Kewin


Mor & Son på farbrors 70 års kalas

Mor & Son på 70 års kalas



Oktober 2009 005_resize


Tagit bort babyinlägget :) Stora kille nu.. ;)

Tagit bort babyinlägget:)


Mat dags:-)...

398575ce7c70249345b3efd62987c3f2.png

Kolla varifrån!

 

Mat dags:-)

 


fint löv:)

15363b0a7ccb8d50c5da84b76cdfab16.png

Kolla varifrån!

 

 

 


god natt

0-4285f29d838b25be87918a358af6c00c.png

Kolla varifrån!

 

 

 


godnatt

669b7f9b5270259d810ae606222e7a7f.png

Kolla varifrån!

 

Säger jag o kewin som redan ligger o sover. lyckas ej få detta att fungera helt. så testar mer imon. nu strejkar min nacke:(

 


min sötnos

0-7cb487d4af194e28cc7fe8cbfe8797c9.png

Kolla varifrån!

 

 

 


=)

Haft en bra helg. träffade kusinerna på min farbrors 70 års kalas på lördagen, förutom Sebastian som fortfarande e i Australien.. blir skoj när han kommer hem o han får träffa sin lillkusin ;)

Tog inga bilder så det kommer det ej komma..
men har säkert några nya här

Kewin mår bra och han blir 3 månader på fredag o på torsdag e det dags för sin första vaccination.. kommer skert gå super bra.. min kille börjar ju bli stor nu..

Har slutat med miniform helt o ammar inte alls.. skönt o slippa det.. lite sorligt kanske men bättre för Kewin då han inte belv mätt

Måste berätta att natten till söndagen sov han från 18:30-07:30.. :) Utan mat då..
o inatt från ca 20:00- 07:00.. goa bebisen.. men icke att man e utvilad för det utan e tröttare nu.. hmm :/ Men kanske så det e.. hehehe...

Älskar min pojkar massor

småland idag

idag åker vi till småland igen till mina föräldrar. ska fira min farbror imon då han fyller 70 o så träffa massa släkt :9 blir säkert skoj mn jobbigt

ont i huvudet så ska strax gå o lägga mig men tänkte ja skulle se på hem till gården först :)

småland idag

idag åker vi till småland igen till mina föräldrar. ska fira min farbror imon då han fyller 70 o så träffa massa släkt :9 blir säkert skoj mn jobbigt

ont i huvudet så ska strax gå o lägga mig men tänkte ja skulle se på hem till gården först :)

RSS 2.0