★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Nytt inlägg

Vet att ja e super dålig på att blogga. men beror mest på att ja ej vet va ja ska skriva om, eller finns ju säkert massa men har inte samma (behov) som förr att skriva om allt.. 
Vi mår iaf bra förutom förkyldningar.. har sluppit magsjukan som härjar precis överallt.. e väl bara en tidsfråga innan den dyker upp på Kewins dagis så vi alla ligger smittade.. :p

Våren verkade ju va på väg, eller iaf som det känns men så kommer det alltid mera snö precis efter man haft superfint väder..
Allt växer redan ute fast att snön ej e borta helt. Men den försvinner nog de närmsta dagarna då det regnar o är plus grader ute :) Härligt.. vill bara bli av med den o ha fint väder o bli av med förkyldningen så man kan ut o springa..

Har ju kommit ut på två rundor. den första på 1,6 km jogging o en annan på 2,25.. Har använt en kompressions strumpa som går upp under knäna, o än så länge e ja mkt förvå¨nad då ja ej haft ont alls.. O ja som ändå inte sprungit på några månader.. Mkt förvånad.. hade lite tröningsvärk andra dagen efter nu sista rundan men ej så farligt.. Men inge ont i benhinnorna.. yihoo :) Men så e mna ju förkyld så e bara o vänta ut dne så man kan börja igen.. Längtar att få ut o springa o bli av med massa kilon ;) Vet att jag måste tänka på maten med men desto svårare.. e väl dags att bli av med gravidkilona nu mer än ett år sen lilla kom ? ;)
Måste köpa nya löparskor men det får vänta te pengarna kommer in o det blir ej förrän ja blrjar jobba.. Hoppas att det blir ledigt på haspungen så ja kan skola in honom o börja jobba.. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0