★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Pappa..

Glömt o berätta att operationen med pappa gick över förväntan bra :) Han ligger nu o väntar på att bli tillräckligt stark för o åka hem ;) Det kan dröja ett tag men nu är allt klart iaf.. Så den egentligen jobbigaste biten kvar då det gäller honom o hans humör ;)

nehe nu har vi ätit o Kewin springer runt i sin gåstol som värsta galningen, han välter omkull stolar o drar hjalv ner byxorna på pappa sin ;) Busungen <3
Ska försöka lägga honom, men först blir det lite välling för hans del o mys med mamma.. Imon hoppas vi att paketet från broder Daniel kommer så vi kan fixa den andra datorn, har ju massa bilder att lägga in :))

Snö har vi massa ute nu, det har snöat hela dagen o det ligger i drivor överallt, i de drivor vi har här runt huset finns det de på 2 decimeter :o . Inte ofta man ser så mkt snö på hög :p Men mkt.. hehe va ute o gick med kewin innan med vagnen men kom som sagt inte speciellt långt så idag blev det inge promenad men hoppas det e bättre väder imon, då ska det förhoppningsvis va skottat o det inte snöa eller regna..
Sen upptäckte ja med att regnskyddet vi fick med är sönder :/ Kedjan r helt sönder :( Typiskt att man ej kollade det direkt när man köpte vagnen :( Så bara o köpa ett nytt..

Nu e bb comfort selen såld :)) Så sen nästa sele blir en där vi kan bära honom på ryggen, men får se. vi sk akolla runt lite , eller om vi ska skita i sele ?!

Tips på sele man bär barnet på ryggen ?!

Kommentarer
Postat av: ida

Om du absolut ska ha just en sele så är Ergon helt outstanding! Funkar likabra på ryggen som på magen!



Annars är ju en Mei Tai sjal ett alternativ, den är ju som en sele fast du knyter den själv med band och så, inte en massa långt tyg bara....

2010-01-27 @ 20:31:23
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0