★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Vinden susar

Eller rättare sagt det blåser halvt storm ute men börjar nog lugna ner sig nu.

Kewin fick ja i säng halv åtta men vakna kvart över åtta o fick söva om honom, gick super, tror han vakna av ngn madröm. Så nu e det lugnt o tyst här hemma, hundarna ligger o snarkar .. Sambon jobbar.. så lugnt o tyst !!!

Blir ju som sagt stan imon o hoppas komma hem med en höst jacka till sonen men känner att dte är mkt tveksamt ;) Kräsen som man e.. men får se.. nu blir det soffan för min del. tänkte kolla lite på inspelat, vad det vet jag ej då jag har massa o se. Men sen blir det Livet på BB som ja spelar in just nu, fasen så skönt dte är att kunna spela in, man slipper tänka på att nu måste ja kolla på tv för att det är ett bra program eller film.. Härligt !!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jajaajaaa.... Tänkte bara komma med tips i all välmening,trodde kanske att priset spelade in också, finns MASSA som är bra och mycket billigare än Pop. Sen när han börjar på dagis så komemr du inte köpa kläder för tusenlappar utan då blir det galonkläder, I promise! ;-)



Sen det där med vattenpelare.... huvudsaken är ju ändå att det är vatentätt??! Alltså över 5000. Antingen är det vattentätt eller så är det inte det, det spelar ju ingen roll hur mycket över vattentätt det är?! :-)

2010-08-25 @ 22:02:15
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
Postat av: Ida

Hoppas du hittar nåt fint iaf!du kan väl visa upp här på Bloggen sen! Mina barn har ju inte regnkläder alltid, bara när det regnar! ;-) annars är det vanliga jacka o överdragsbyxa som gäller på hösten :)

2010-08-26 @ 07:20:20
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0