★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Juni

Ett litet kort inlägg kan det nog hinnas med ;)

Lilla ligger fortfarande o sover o stora sitter i soffan o kollar på tv o myser innan det blir dagis, igår fick han ju va hemma o bara mysa med oss :)

Vi har ju fortfarande inte hittat ngnstans att flytta, men har nu ett nytt hus på g som vi verkligen håller tummarna att det blir, såå mkt bättre läge än det andra :) Så vi håller tummarna o att vi får veta denna vecka, ska fråga på storas dagis då en av de som har huset jobbar där. Hoppas !!!

Theo växer men sakta, han vägde förra veckan exakt 6 kilo o ca 62 cm lång, en liten herre.. O eftersom att hans kurva ej gick upp utan planade ut helt så blir det extra vägning nästa vecka. 
Han mår oxå bra, förutom hans utslag  som troligtvis är vanlig ek´sem, utan det är inget han inte tål. Hade ju hoppats det.. Men det smörjs åter smörjs, o nu börjar han bli riktigt fin i hyn :)
Han får fortfarande mjölkfri ersättning o ja provar lite gröt varje dag, går bättre o bättre, han öppnar iaf munnen lite o verkar tycka det är gott, ibland ;) Har provat vanlig mild havregröt med mjölk i men han blev lite lösare i magen så provar nu igen med mjölkfri för o se hur bajset blir, men det verkar nog som att han fortfarande e mjölkallergisk.. Men får väl ändå hoppas han växer ifrån det som Kewin gjorde.. Tur e väl att han ej får ont i magen av mjölken som Kewin men vet ej om han skulle få det om vi skulle ge honom vanlig mjölk fullt ut.. Men dte får som sagt bli mjölkfritt.. Man får experimentera lite då det ej syns ngt på prover ang detta o likaså eksemen, om det är det eller ngt annat.. 
Annars mår han superbra, lite gnällig har han varit de senaste vagarna/veckan, men så kan det va en tillväxt period som de tyvärr får lite titt som tätt, o på stora märktes det väldigt tydligt på honom..
 
 
 
 
Hemma o har nu lämnat stora på dagis.. Hann ej skriva klart inlägget innan o hinner ej skriva mera nu heller då ja har en liten i knät

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0