★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Morgon gos med philip:)

dsc00582 (MMS)

Morgon gos med philip:)


Nu ska vi ner till stan o kolla på tivoli ...

dsc00579 (MMS)

Nu ska vi ner till stan o kolla på tivoli och bara ha det gott:) 2 stora pojkar och en liten bebis och jag, syster och hennes sambo:)


Sötnosen philip i mitt knä:)

dsc00578 (MMS)

Sötnosen philip i mitt knä:)


Kewin tycker det är jätte roligt att åka b...

dsc00575 (MMS)

Kewin tycker det är jätte roligt att åka buss:)


Kewin och mamma på väg mot ljungby:)

dsc00574 (MMS)

Kewin och mamma på väg mot ljungby:)


Det blev en liten pojke.

0_image_049 (MMS)

Det blev en liten pojke. 00.12 kom han och väger 3060gr och 48 cm lång. nu är man moster till ännu en söting:) många grattis till min syster malin, hennes sambo micke och john som blev store bror:) Philip ska han heta !!


Gott med dricka när det är varmt:) pannan ...

dsc00573 (MMS)

Gott med dricka när det är varmt:) pannan brinner, det mesta av vad vi ska ha med oss är tvättat. Fick hem setet från didriksson idag i strl 90. Såå snyggt. Är i den blåa färgen på läckan som jag ville ha. Så blir att behålla dem och ej köpa den jackan jag la in. De är oxå stora i strl. Är ju strl 90, och dem kommer pappa hela hösten med för de är så pass för stora nu. Jackan är större än pop jackan. Måste snart gå in och packa så allt är klart tills vi åker imon. Men har en son som helst vill va ute hela tiden;) just nu äter han sand ur sandlådan;) Knasungen...


Weeiihh ;)

Nu är jackan uppe i den minsta summan jag vill ha för den, men hoppas ju att det ska stiga, går ju ut imon vid kvart i nio på morgonen.

Härligt väder idag med ;)


Vi har i vilket fall haft en bra helg, igår var vi vid havet o kolla lite men va alldeles för kallt i luften så blev hem.. mne åker dit en annan dag lite tidigare på dagen...

Till helgen blir det Ljungby :love: ;) ;)

Nu är maten klar så bäst o ge tjurungen *som han kallas just nu* ;) Gnäll dagen lång om man nu ej ger honom 110% av sin uppmärksamhet till honom förstås ;)

Måndag är dte bvc för pojken, vägning o så ska ja be dem kolla på hans tånaglar som bara spricker, de delas i två på båda hans stortår.. ont har han med :/

Kewin och william kör bil:)

dsc00571 (MMS)

Kewin och william kör bil:)


Härliga utsikt:) ja o Kewin är ute och går...

dsc00570 (MMS)

Härliga utsikt:) ja o Kewin är ute och går, meningen var att han skulle sova lite då han e förbaskat tjurig idag. Men än så länge har han ej somnat. Hade egentligen tänkt cykla men är glad jag sket i det då det är förbaskat varmt. Tias jobbar till ett sen tar vi oss ner till havet:) vi har iaf haft en härlig påsk med mkt fint väder:)


En snygg tuffing:)

dsc00569 (MMS)

En snygg tuffing:)


Min frukost efter dagens träning:)

dsc00567 (MMS)

Min frukost efter dagens träning:)


Mammas gullunge

Kommer hem idag :love:
Som man längtat.
Han somnade på ca en kvar igår, iaf va hon sa.
Men har tydligen vaknat inatt o varit ledsen, men det är förståeligt då det va första natten borta utan både mamma o pappa, så han o farmor har legat på golvet o sovit hela natten.. :S Men ska diskutera det med henne då ja tycker att han skulle ha legat i sin säng iaf fast han ej ville, för han e sån att gör man som han vill så vill han göra samma sak nästa gång, man måste va bestämd direkt, ngt vi märkt ;)

Nu tar jag mig en 4 km runda med Zima innan Älskling pojken kommer hem :love:

Barnledig :)

Nu e man utan sin älskling :(


Han ska sova sin första natt borta utan mamma, eller har ju varit utan han två nätter innan men då har han varit med sin pappa oxå, nu e han helt ensam med farmor. Men tror eller rättare sagt vet att det säkert kommer gå bra. Han tycker ju om sin farmor.
Men visst det känns att lämna bort honom. Men skönt oxå..

Grillen är tänd för ja o sambon ska grilla lite sen blir det tv:n och datorn hela kvällen /natten ;)
Och imon blir det sovmorgon :D

Imon vid halv elva får vi hem våran älskling då Kristina ska hämta sin bil som vi har här som Tias ha lagat.
Men vi ska tbx te dem sen då vi ska på påskmiddag på kvällen..

Kanske e Simba sugen på att bli grillad;)

dsc00563 (MMS)

Kanske e Simba sugen på att bli grillad;)


Eftermiddagen har varit i rullning;) vi gå...

dsc00562 (MMS)

Eftermiddagen har varit i rullning;) vi går cyklat till Kvibille och tagit oss en glass och sen hem. Men såg att de har ett café så nästa gång ska vi fika där. Verkade mysigt:) sen hem och tända i pannan. Och nu gungar vi:) ikväll blir det troligtvis bara jag och Kewin då Tias jobbar över så vi ska mysa;) blir nog pommes, fläsk snitzel och ngn sås till. Imon blir det Tacos och sen påsk ägg till Kewin. På lördag ska vi till Kewins farmor och fika på eftermiddagen och ut och gå en runda. Sen på kvällen ska vi äta påsk lunch där. Och kanske lämnar vi kvar Kewin så får han sova där.


Ser ni vad som är bakom gardinen;) ? Nu ko...

dsc00559 (MMS)

Ser ni vad som är bakom gardinen;) ? Nu kommer han tydligen upp i fönstret utan ngn pall eller annat...


Busungen;)

dsc00558 (MMS)

Busungen;)


Det blir

den blå jackan o ja säljer pop jackan ja har i grönt.

Velig? Japp..
Ungen har nyss lagt folie över hela golvet, eller va dte heter, sånt vitt som är i kartonger när man tex köper en tv.. så nu får dammsugaren åka fram, sen blir det soffan eller ngt som Kewin är nöjd med, för gnällig är han idag..
I em/kväll ska vi handla, plockar upp Kewins farmor o sen får han va med henne under tiden vi handlar, äta kvällsmat där sen hem..

Vill ha ;)




Till Kewin förstås.. Ser inte såå jätte snygg ut här på bild, bättre när man ser den på :)


Kanske ska man sälja pop jackan o köpa denna ;)
Kommer ju ej gå back då denna e billigare :)
Tåls o fundera på, plus ja kan ta en som e så pass stor att han kan ha den till hösten :cool:

Isak

Tryck på ngn av bilderna så kommer du till hela albumet :)
Alva *Isaks mamma* som lagt ut bilderna :)
Ladda upp, spara och dela dina bilder gratis!

Ute

Nu har vi varit ute en kort stund, fick hem det jag beställde från apoteket igår super snabb leverans :)
Räfsade lite men måste fixa mat te sonen som e tjurig o har gnällt precis hela tiden sen han gick upp idag.

Frågan e bara om man ska låta han sova så länge han vill efter middagen elelr väcka honom efter en timma?!


Riktigt fint väder ute idag med men dessa jävla små skalbaggar som sätter sig på allt som lyser lite, så Kewins snigel gunga e alldeles svart av dessa hemska kryp.. åhh va jag hatar dem..

Nu börja pojken städa upp sina nallar han kastat över hela golvet :) Så nu ska ja bege mig mot köket o fixa lite mat..


Imon blir det handla mat inför helgen, men på lördag slipper man fixa mat då vi ska te Kewins farmor, skulle egentligen till min mamma o pappa o träffa syskon där men pga speciella omständigheter så åker vi ej dit :( Saknar o va där, men får vänta o hoppas denna väntan e slut snart, har gått ett år till hösten :(
Saknar familjen ♥

Fest i hela huset - Big Brother !!!


Bilder ♥

Helgen i bilder :love:

*Iaf en del av händelserna från helgen*

 

 




Dagen

Börjar väl inte så jätte bra, huvudvärk som sitter o ej vill försvinna..
Får vila sen efter middag när Kewin ska sova lite.

Har oxå beställt hem en massa från apoteket idag, gick på ca 500:- va tabletter mot mensvärk, levaxin mot sköldkörtlarna, o så p piller som jag snart ska börja med o så lite annat personligt.. Blää o va dyrt det ska va med läkemedel :S Men måste man ta dem så måste man..

Fint väder idag oxå. 10 plus är det ute i solen just nu men blir nog varmare framåt em, och sen när sambon kommer hem från jobbet så tar jag mig en promenad med Zima. Hade Tirill med mig igår men aldrig mer, promenaden blir dubbelt så jobbig då hon drar hela tiden...

Fick färdigt Kewins gunga igår eller rättare sagt gungställning o det blev riktigt bra, och så fick vi hem en ny sandlåda o den har han redan invigt, det hade han bråttom med ;) Han som älskar o leka i sanden.. Super nu när man slipper ha katterna springades i den o göra sina behov..

Ny Design :)

Kan ju tyvärr inte ta emot beröm för den fina designen utan den är nedladdad från Designa Din Blogg :)

Finns många fina designers där o gratis är de allihopa med.. Bara o ladda ner o ändra om man nu ej vill ha den exakt som den är men glöm ej o lämna kvar den lilla texten om vart den kommer från ..

Har ändrat lite men har en hel del kvar jag vill ändra på men nu så får Kewin ej sova mer så hinner ej sitta här mera utan får gå o väcka honom..

Kvällen igår va mkt trevlig o kewin han busa med alla.. God mat o gott sällskap var det :) Blev tyvärr alldeles för sent men gkömde helt bort tiden, o vid elva va vi äntligen på väg hemåt.. Men Kewin han skulle ej sova när han väl kom i bilen utan satt o titta ut, men somna direkt i soffan när vi kom hem :)

Ser du ej den nya designen så får du uppdatera :D

Nu försöker vi sätta ihop gungan

dsc00557 (MMS)

Nu försöker vi sätta ihop gungan och sen åker vi o köper en ny sandlåda som Kewin får av farmor i för tidig födelsedags present:)


Nu sitter vi i bilen

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Kewins farfars 60 års kalas. Mkt trevligt och Kewin är fortfarande vaken. Men så sov han visserligen ca 3 timmar på eftermiddagen och det just för ja visste det skulle bli sent. Imon får jag sovmorgon, ska bli riktigt skönt:) och sen ska vi montera Kewins nya gunga. De hade slutat sälja den gungan vi skulle ha på plantagen så fick bli en från k rauta istället. 200 kr dyrare men nu har han en som han kan ha tills han är så stor att han ej vill gunga längre. Imon premiär tur för mina nya skor. Längtar:)


Mina nya skor:)

dsc00556 (MMS)

Mina nya skor:) annars kostar de 1099:- nu 550:- köpte dem på stadium outlet som öppnade igår. En butik som kommer besökas fler ggr:) fanns mkt skor o kläder till barn med. Mest skor i Kewins storlekar. Hinner ej med o prova skorna idag utan får bli en tur imon:) nu ska vi äta sen blir det o troligtvis köpa gunga till Kewin.


Lördag

Och dagen består av att åka in o köpa gungställning te sötungen så han kan få gunga :) Billigast va på Plantagen, på K-Rauta skulle de ha 999:- Och på Lekcenter 1199:- Lite saftiga priser, men de är av samma märke o ser likadana ut, kanske att vi köper en gunga som är ngt mittemellan bebisgunga o en vanlig, han kan ju ej sitta på en vanlig ännu. Sen blir det införskaffning av en rutschkana, kanske att han får det i födelsedags present av ngn.

Han kommer oxå få en ny sandlåda med lock så man slipper ha katterna springande i den o göra sin behov, men den slipper vi köpa då hans farmor köper o ger den till honom nu men det ska va i 2 års present. En tidg sådan.

Sen får vi hem en studsmatta med nät från Tias arbetskamrat, det är ngt som Kewin älskar, att hoppa :)

Sen ska ja kolla skor oxå, ett par jogging skor som jag kan ha när ja ska ut o gå. De öppnade ju Stadium Outlet ute vid Flygstaden igår så där ska va mkt billigt o sen en massa extra då de precis öppnat. Hoppas på att kanske hitta ngt te sonen med. Får se va de har.

Ikväll blir det kalas, då Kewins farfar fyller 60 år idag. GRATTIS !!!

Sen på påskafton ska vi te Kewins farmor o va där lite. Blir skoj :)

Vitsippor

dsc00553 (MMS)

Vitsippor är ett tecken på att Våren är här och snart sommaren:)


Promenad

dsc00555 (MMS)

Hinner ej gå en lång runda ensam när sambon kommer hem så får dra med mig Kewin i vagnen nu. Tungt men härligt väder. Lite kyligt men det märker man ej av här i skogen och när man traskar på;) skönt med andra ord o få lite behövlig motion. Igår blev det ju ca 1 mils cykling:)


Fredag !!!

Har klippt till Kewins hår så det ser lite bättre ut :)

 


Kusin pojke :)

Imorse vid fem tiden fick Kewin sin tredje kusin, en pojke fick min bror Daniel och hans sambo Alva, o Ella fick bli storasyster :)
GRATTIS !!!!
Nu väntar vi bara på kusin nr 4 ;) Som förhoppningsvis får komma ut lite tidigare så h*ns mamma får lite vila :) Så syster vi hoppas det kommer en bebis till snart o du en tjej vore ej fel ;) :)


Ne nu blir det handla men det får sambon o sonen göra, för jag tänker ut o gå en runda, blir en tur från gullbrandstorp te maxi :) Ca 5,5 km e lagom :)


Edit: En Isak blir det

Onsdag

Idag känns det som att det kommer bli en mkt bra dag o det fast att det är grått o trist väder ute, det är uppehåll just nu men kommer nog snart en skur till.
Igår fick Kewin sova bara en halvtimma o fick honom i säng direkt när ja la honom, han somna på kanske tio minuter, gott :) Och han har sovit hela natten fram te sju :) Perfekt !!!
Idag måste vi flytta datorn från köket te ett annat rum där vi oxå ska ha Kewins leksaker..
Och så måste vi handla idag, speciellt blöjor behövs, har visserligen massor hemma men det är natt blöjor o de sitter ej så bra när han springer omkring o sen när han ska på pottan. Och hundmat måste oxå köpas o annat smått ...

Vunnen auktion på tradera :)

Har vunnit detta setet mkt billigt o det är helt nytt, är en butik som säljer på tradera. Strl 90 så hoppas dte passar, o vad jag förstår är de rymliga i storlekarna. Nypris för detta är 699:- Jag betalar 277 inkl frakt :)) Helt ok pris. ;)
Ja det är från Didriksson :)!!!


Dagens tuffing

 

 

Och igår en bild när han sov :)


Halva dagen har gått

Och några bilder från förmiddagen ute kommer här i ett litet kollage :))


Nyklippt :)



Lessen pojke då han ej ville bli klippt därav nappen ..


Sötaste <3

Bus med pappa,
han sätter i en massa påsklämmor i Kewins hår o det älskar Kewin såklart ;)


Tröjor e ett måste nu när det ska pott tränas :)

Det är inte det lättaste o fånga grodorna i dammen ;)

Bilder från gårdagen ute i det fina vädret :)

Detta är oxå bus med pappa :)


ca 6,5 km

Promenerade ja o Kewin igår för o ta oss hemåt ;) Blev ju bil den sista biten. men acks å skönt :))
Idag har vi cyklat en kort runda och sen nu ikväll tog jag mig en kort promenad med Zima medan Tias o Kewin badade.. Nu är det sova.. Nattiiss :)

Hemma efter mkt om o men.. !!!

Missade ju första bussen i stan som skulle gå 14:48 o ja va där 46 så med två minuter.. blää o nästa skulle ej gå förrän tjugo över fyra o ja gick så långt som till kärleken, utkantane upåt mot wapnö, o kolla när bussen skulle va där, o så står vi väntar o då ser ja att den går på usidan av kärleken.. arghh.. fan man blir förbannad, andra jävla bussen..
så bara o ringa tias igen o kolla när nästa går, 1 ½ timme, halv sju skulle den komma. men så kom ja nästan till holm o då kom Arne o hämta oss. TACK !!!  Mattias hade nämligen tagit en öl så han kunde ej hämta oss.. sikken skit dag, men fick med oss lite saker hem, tre tröjor från kappahl, ta tre betala för två. o så en t shirt på myrorna. en cars tröja för bara 25:- billigt o bra o den ser nästan som ny  ut :) Sen två par skor som inhandlades på skopunkten.
Och två t shirts till mig på rean på H&M, 50:-/st :)

trötta till tusen o snart ska sonen få sova.

Har ju flyttat upp våra sängar o nu sover han mkt bättre, bilder kommer sen när allt e klart :)

nu blir dte datorn några minuter te sen soffan o sängen tidigt :)

Sötaste pojken

dsc00549 (MMS)

Sötaste pojken väntar på bussen med mamma:)


Vardags skorna.

dsc00544 (MMS)

Vardags skorna. Och skorna inhandlades på skopunkten på flygstaden:)


Fick med oss 2 par skor till Kewin.

dsc00547 (MMS)

Fick med oss 2 par skor till Kewin. Dessa som ska va mer som fin skor och de i andra inlägget som är vardags:) nu är det bara gummistövlar och sandaler som fattas men det tar vi lite senare. Stövlar inhandlas i heberg på netto där de har billiga stövlar.fl det vanliga netto utan de har bara skor och kläder där. Nu in te stan o se vad rean har att erbjuda:)


Sol

Och idag åker ja o sonen en tur till halmstad o kollar rean och kanske hitta ett par skor, der måste inhandlas i helgen då det enda som passar nu är fodrade kängor o fodrade stövlar.. :/


Imon blir det troligtvis en tur te gekås för o inhandla mataa o lite annat smått te Kewins rum, o lampor te vardagsrummet :)


Igår va mamma o pappa här :) Kewin sov o sambon va inte hemma men de kom ändå :)

Färdig hos gyn..

Färdig hos gyn och det blir p piller fram till ngn gång i början av hösten då vi börjar med ivf eller testa att försöka sj. Nu ska vi åka o äta sen blir det hem o vila. Huvudvärk av all stress...


Sova

Är det nog dags o göra nu, känner att natten kommer bli lång med säkert en hel del madrömmar från min sida, och sen morgondagen hoppas ja blir bra. eller inte.. skönt att sambon följer med o tar sonen ♥
Skriver senare imon när allt e klart o ja kanske fått lite mer svar. Eller kanske inga alls .. :/

Älskar min familj ♥



Fint...




Dagens Kewin mm :))

Dagens Sötunge




Köttfärssås

med makaroner i ugn blir det ikväll :)


Så här ser hela veckans matsedel ut :)
Måndag: Kassler i vit sås i ugnen o kokt potatis till *Mammas recept*
Tisdag: Makaroner o köttfärs gratäng
Onsdag: Potatismos och ungsbakad falukorv
Torsdag: Ngn mat i stan då vi ska in o handla
Fredag: Troligtvis ngt från ngn pizzeria
Lördag: Kalas
Söndag: Ej bestämt

Snart måste jag ringa o boka till till Kewin, han ska ju vägas i maj då de vill kolla så han fortfarande går upp som han ska. Men tror inte det är några problem, han har sina svackor men ibland äter han som en häst ;)
På torsdag ska ja in te gyn o förhoppningsvis få reda på lite varför man går omkring med dessa smärtor, att dte är endometriosen som gör en del av smärtan det vet jag men hela, det kan de bara se genom titthålsop så kanske blir det en sån så småningom. Va ju fyra år sen till hösten som de kollade. O sen efter det o om nu allt e ok så hoppas vi kunna börja planera syskon. :))


Snart har Kewin 3 kusiner till :) Ja 3 , har ju bara berättat om två, min syster o sambo som ska få i maj men blir i april istället pga komplikationer o så min bror o hans sambo som ska ha nu i mitten av april. sen är det Mattias syster o sambo som ska ha i Juli o det va vi vet nu ska va en tjej. Så tre söta bebisar kommer till snart =)

Har fått plocka bort två par skor nu som är för små för sötungen, så snart har han inga kvar, har ett par kängor, fodrade gummistövlar o ett par fodrade lite mer fin skor som oxå snart e för små. så skor måste inhandlas mkt snart o likaså gummistövlar, ja kläder behövs med, speciellt tröjor nu när vi pottränar Kewin, han är så duktig så, vi tar det bara lugnt, men han älskar verkligen o kissa på pottan, vår duktiga pojke, så till sommaren eller när dte börjar bli varmare så ska vi börja utan blöja när han blivit så pass duktig :)

Sen hade jag vunnit ett par helt nya pop skalbyxor på tradera, betalt in o så vägrar de skicka dem nu bara för ja skrev efter några dagar att jag fortfarande inte hört ngt o inga byxor har dykt upp o då att jag ger negativt omdöme o anmäler dem, jaha då vill de ej skicka dem pga ja skrev det.. ja det finns idioter för allt. men tror det inte är det som är det stora problemet utan att jag fick dem extra billigt . betala bara 316 inkl frakt för ett par med lapp kvar o ja då helt nya. det är billigt.. men men får se om dte dyker upp några, om inte blir det anmälan på tradera o neg. blä då e det bara o leta skalbyxor igen.. o så måste ja hitta ngn tunnare regnjacka som han kan ha när vi är ute här hemma, för den vi har nu är fodrad o blir för varmt snart..

Kanske många som undrar vad vi egentligen gör hela dagarna då Kewin inte är på dagis eller jag jobbar, ja vi chillar ;) Ne inte riktigt, blir ju mest städ, tvätt, laga mat o massa bus o gnäll. ja just nu mest gnäll från sonens sida, han är i en sån period just nu.. Han sover iaf gott i sin nya barn säng.. O så har han fått en ny nattlampa i form av flera nallar som det sitter blåa lysdidoder så han har det mysigt på natten :)

Ett annat  problem är att han får utslag av de sabla napparna, han går nämligen bara liiite för mkt med napp när vi är hemma, vissa nappar funkar som ser ut så här. Så lite nya såna nappar måste inhandlas. Mam Air heter dem.

'

 

Ne maten är klar men ingen sambo hemma ännu, han åkte med Måns ner te Getinge Storkörk för o hämta ngt, får la hoppas han dyker upp snart då sonen är på maten, tror han är hungrig ;)

 

 

Psst.. Inlägget blir ihoptryckt då jag skriver i google crome.. Nu ska inlägget se bättre ut :)


Mamma och Kewin ska t och cykla en runda:)

dsc00543 (MMS)

Mamma och Kewin ska t och cykla en runda:)


Ett år sen denna bilden är tagen.

dsc00003 (MMS)

Ett år sen denna bilden är tagen. Eller ja den 13 april. Shit vad tiden går fort... Bara 3 månader sen blir vår lilla pojke redan 2 år. Inte trodde man att tiden skulle gå så här fort. Älskar min son över allt annat <3


Sötnosen fick somna i soffan ikväll igen:)...

dsc00542 (MMS)

Sötnosen fick somna i soffan ikväll igen:) mkt lugnare för både han o för oss...


Ikväll

Blir det mkt god kyckling i ugn o till det ris :)
Receptet är från Annas blogg.

RSS 2.0