★ 3 barnsmamma & gravid med nr 4 ★

Babybjörn Babysitter

Fick tag på en babybjörn babysitter så Theo kan sitta upp lite mera för den vi har är värdelös, en billig babysitter.
 
Men kolla så bra han "sitter" :))

Får prova den mera imon då ja bara la han där i när han sov :)

Dålig bild tagen med mobilen..


Theo ler ♥

Ett försök att fota just när Theo ler, lyckades sådär, men lite leende ser man allt :))
Älskade pojken..


Kewin ♥


Theo 9 veckor & 2 dagar

Va på bvc igår o då vägde han 4650 gr o är 53,4 cm lång kille :)
Han växer så det knakar men mest på bredden, har mest bodus i strl 62 
De är visserligen lite för stora o hade säkert fått på 56, men eftersom han bara blir tjockare o tjockare så tyckte ja det va bäst med lite större. I byxor har vi 56 o en hel del 56 är fortfarande för stora, då för långa, byxorna vöxer han ur i midjan o benen då han som sagt e en liten tjockis ;)

Här e några bilder som ja laddat upp från mobilen, 


Bloggen

Kommer lite åt sidan just nu då den lilla är mammig o har ont i magen av o till o den stora har kommit in i en ny trotsperiod. Så inlägg o bilder kan det komma men mindre än innan. Orken finns inte. 

Imon ska vi iaf te bvc för vägning o mätning, ska bli spännande o se hur han vuxit.. 
 
Nu längtar ja tills ja kan börja ge honom mat så man slipper tänka på det onda lika mkt, o va det kan va, det kommer ju bara ibland men det tar på en iaf :/ O speciellt när man har en stor kille som ska skrika o ha sig hela tiden. man blir smått galen.. 

Ja har iaf börjat röra på mig o det känns hyfsat bra, har gått en hel del, men i måndags gick ja ca 1 mil, 4 ena gången o 6 den andra men det blev nog 5 för mkt då det värkte i höfterna dagen efter. Men nu är det nästan bra igen :) Cykla gör ja med, men nu kom ju den förbskade snön . blä va ja hatar den... Nu vill ja ha vår precis som alla andra.. Värme !!!!

O kanske, men bara kanske kommer vi flytta härifrån inom en snart framtid. vill håller iaf tummarna för det :) Mer berättar ja när ja vet lite mera hur det blir med allt, vi vill o hoppas !!! 

Nu lägger tias kewin i sängen o ja sitter här med en unge på magen, hopplösa mamma gris.. Jobbigt.. Ryggen tar ju stryk, ja hela kroppen gör det.. 

Manduca bärsele

Har fått hem min manduca idag o älskar än så länge den :) Theo han gillar den med.. 
 
Här kommer 2 bilder, bättre kommer när ja har ngn som kan fota mig :)


Dagens motion

Imorse blev det en promenad med Theo i vagnen på 5,68 km o dte gick bara bra, inge ont alls förutom i ena foten under foten.. Hmm.. kanske kan va skorna eller för att ja e otränad..

http://runkeeper.com/user/Heromer/activity/156173682
 
O sen gick ja med vagnen ner till Getinge för o hämta hem Kewin, men vi tog bussen hem ;)
Det blev en tur på 4,47 km.
 
Så idag har det sammanlagt blivit motion på 10,15 km :)) 
 
http://runkeeper.com/user/Heromer/activity/156212000

Imon tar vi troligtvis bussen ner o lämnar stora killen på dagis sen går vi hem, o skulle det bli att vi tar cyklen så blir det ca 1 mils cykling, o sen går ja ner på em o sen tar vi bussen hem.. Återstår o se hur dte blir, beror på min ork, Theo o vädret ;) 

Kollade på smhi o de säger tydligen snö på onsdag :/ Usch det vill vi verkligen INTE ha.. Åhh hoppas det kommer o försvinner lika fort.. :) För nu vill ja ej ha snö då vi kommit igång med träningen sakta men säkert..
 
Nehe nu vill stora killen ha min uppmärksamhet, lilla ligger i vagnen o sover.. kors i taket !!!! 

Inköp till Theo

Köpte idag tre bodys på Kappahl i strl 62, lite för stora men tror att strl 56 hade varit på gränsen då han är lite runt om magen ;)  Blev oxå en mössa då de han har nu har blivit för små. Och en stickad tröja som han kan ha när vi ska iväg o han ej behöver en overall. Denna oxå i strl 62 då ja har en likadan overall i strl 62, älskar verkligen kappahls stickade overaller o jacka/tröja :)) 
 
 

Theo 2 månader

Idag blir minstingen 2 månader  ♥
Tiden den bara springer förbi en, o han växer så det knakar, mest på bredden ;)
Vägde mig o Theo o sne bara mig o då fick ja fram till att han är en klump på 4,4 kilo.. Så blir spännande på tisdag om det stämmer, men tjockare det har han blivit.. Har massa bilder på min fb som ja ska lägga in här, o några på kameran, men shit va dålig ja har blivit på att fota, man hinner ej med eller orkar bara ej ta fram kameran, ne det får ja skärpa mig med ;) Måste ju ha massa bilder på lillprinsen :) ♥


Här kommer 2 bilder på mina pojkar som togs med mobilen igår. ♥

Kewin 3 år o 8 månaderTheo 2 månader

 
 

Bärsele

Har en babybjörn active bärsele idag men får ont i ryggen av den, hade den oxå med Kewin men kände iget då, så tydligen har min rygg blivit sämre. Så nu har ja beställt en ergonomisk bärsele som heter Manduca. Den är både ergonomisk för mig o för barnet, barnet sitter i grodposition o ja bär med höfterna o så sitter den på axlarna, babybjörnen bär man endast med ryggen o axlarna.. 

Här nedan kommer bilder på manducan, det blev en svart snygg :) Längtar tills den kommer :)
 
 

Lite bilder från mobilen igen :)

Är så dålig att lägga in de ja tar med kameran o just när stora kameran på vift hos min syster..


bilderna ligger ej i ordning o fixar ej det nu då lille pojken vill ha mat :)

tårar

nu o den närmsta tiden kommer komma massor med tårar..
Älskade älskade du.. går ej beskriva hur man känner just nu, bara massor med sorg, o man had eönskat att man kunde göra allt bra igen. Vill inte behöva tänka..  Du är helt underbar ♥♥

RSS 2.0