★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Mobil Bloggning

Ligger nu o ska sova. Jobbig dag med en mkt jobbig unge. Undrar lite om det är ngt galet?! Nu sover han iaf efter mkt skrik på väg in från boda. Vi va där o grilla o titta på maj bålet, bara trist att det regnade. Sen idag har vi varit i hjälmaryd hos johns farmor o farfar. Sen stallet. Fick se den vackra Täthi:) så fin men fick tyvärr höga bra bilder då det regna. Ne nu är det sov dags för mig. God natt =))

Mobil Bloggning

Längtar Tills nästa vecka då vagnen kommer:) är helt säker på att jag valde rätt färg men lite orolig är jag att det kommer ngn snyggare färg till sommaren. Är i ljungby och kom hit vid fyra. Buss resan gick bra men Kewin somnade inte fastän han va riktigt trött, o inte somnade han sen när vi gick heller. Inte förrän klocka va sex och vi va på maxi o handlade somnade han o sov då tills vi kom hem, då jag väckte honom. Sen va han tjurig som vanligt ;) somna inte förrän elva tiden efter mkt bus o tjurig het. Jobbiga unge ibland alltså. Får hoppas det blir bättre imon. Imon blir det stallet, och ner på stan en tur om det inte bestämmer sig för att regna alldeles för mkt. Skulle ha badat på bad huset men så hitta ja inte bad dräkten, typiskt. Ne nu måste jag sova. Är så trött. God natt:)

Lime/Grön

Är färgen på Kewins nya vagn :)) Nu är den beställd o kommer mitten på nästa vecka !!!!!


Ljungby

Till syster med familj åker ja o Kewin idag :)) Stannar te söndag, så blir inge bloggande under hela helgen ;)

Skriver när vi e tbx, o massa bilder såklart ;)

Idag har jag

Flyttat in skötbordet från vårt sovrum till toaletten, visst det blir lite trängre men dte struntar ja i bara Kewin börjar gilla att ligga på skötbordte igen så får det vara, så nu har jag flyttat upp alla hans kläder till hans rum, inget mer ska göras i dte rummet så där e bara o fixa klart så gott det går, Ingemar va här idag o har satt tätninglister där så får hoppas det inte blåser in längre pluys att han lyckades fixa fönstret :) Återstår o se om det slutar blåsa in.

Sen har han försökt att leta upp varför det läcker in massa vatten i ena takfönstret när dte regnar mkt, men han hitta inge fuktigt alls utanför, o riva inne blir det nog inte på tal om.. hmm återstår o se hur det blir nästa gång dte rinner in, ska ringa han då så han får se det sj.. Sen blir det troligtvis ett helt nytt fönster till vårt sovrum :)) Så det blir ljusare plus att vi får ett helt fönster, det andra e ju helt sönder. Rickard va här oxå o han sa inget om färgerna ;) Skönt. e ju klart i både Kewins sovrum och i vårat :) Men det va på millimetern att dte räckte till hela vårt, ja fick snåla som attan, hade säkert behövt 2 ½ burkar istället för 2.. ja ja nu e dte klart iaf :)

Ne nu ska ja farma lite , får passa på när Kewin sover, för annars vill han ha mammas uppmärksamhet dygnet runt..

JAAAAAA fick ett mejl angående ngn som e beredd att passa hundarna o va halv fodervärd, en tjej/kvinna på 33 år som e arbetslös så hon vill tjäna lite extra. men funderar nu va man ska betala.. e det för lite att betala 100 kr per dag hon har en hund, så alltså 200 kr per dag för två hundar, o vi står för mat mm ?? blir ju en dle pengar till henne isf så ska kanske försöka om hon antingen vill passa Kewin o va här eller om ngn annan vill va barvakt så man kan jobba lite extra på Almgården, de behövde ju nu :/ Synd bara att han inte e 1 år ännu..  ja ja vi får se va tiden utvisar..

Ska iaf söka vårdnadsbidraget så man får in lite extra pengar sen när fp e slut, o det e det typ nu fast att ja fått tias dagar, de han får ge mig. tyspikt då de ej räcker så  långt..

Funderat & Funderat!!!

Och jag och sambon har kollat på bilderna tillsammans och dte blir den blåa vagnen =))
Så ska ringa Lekcenter o säga att ja kommer o hämtar den snart, kanske redan imon, men tror ja ska funderar liite till ;)

Vad tycker du om denna färg på vagnen?

Emmaljunga Ozone

Fullt sittläge

DSC00183




Fullt Sittläge från sidan

DSC00184





DSC00185




Fullt liggläge

DSC00186




Nästan fullt liggläge

DSC00187





DSC00188





DSC00189

 

Eller kanske denna färgen??

 

 

 

 


Mobil Bloggning

Ligger i sängen o ska sova. Kewin somna halv sju men vakna vid kvart i åtta o fick han o somna om nyss. Jobbigt när han gör så. Imon blir det stan för oss, måste ha en hjälm som passar Kewin och så ska vi prova vagnen. Sen kolla efter lite inredning till Kewins rum såsom gardiner. Har kollat på ikea och där är det ca 1300 som ja hittat saker för. Mkt för pengarna. Ne nu vill inte ögonen va öppna kan.isf. God natt!!

Kanske..

.. men bara kanske kan jag & Kewin åka tidigare till syster, blir isf torsdag men det får vi se, annars är det nog helt säkert att vi kommer alla fem på fredag o stannar te söndag. Inte lätt när man inte har ngn som kan passa hundarna :(
Men nu idag ska jag sätta ut en annons på halvfodervärd/dagmatte till dem, o hoppas vi hittar ngn, kanske kan man hitta ngn som vill ah dem lite 
Igår köpte älsklingen hem choklad o inte vilken som helst utan en ny marabou med polka.. o va tveksam till dne, men ack så god. inte bra inte bra !!!

Bilder ♥

Vardags skor strl 20




Nya skor strl 20 *finskor*

Älskade Simba <3



Zima busar med bollen :))



Zima



Nytt grus är lagt :)





weeiiihh ;)

 

Älskar att gunga *suddig bild:( *







Plocka gräs e skoj :)


Bilder

Va med pappa i pannrumet älskar han ;)

Leka med gräsklippare e skoj ;)

Far & Son

Kewin går med sin gåvagn =))











Vagn som ja hitta ovanför garaget






God natt

Ligger i sängen och ska sova. Imon ska jag och Kewin in till stan och köpa skor till honom, tossorna är både för små och funkar ej när han vill gå. Hoppas de har de skorna jag vill ha till honom. Och kanske blir det en tur till lekcenter och prova vagnen men troligtvis inte då den sko affär jag ska till ligger vid flygstaden och lekcenter vid stenalyckan så blir det för jobbigt. E ju en bra bit emellan, hade funkat om man åkt bil men inte när man åker buss. Iaf nu ska ja sova, Kewin somna halv sju o har sovit hela kvällen och hoppas det blir en lite bättre natt än förra. Btw har jag lagt in en hel del bilder på pixbox, men har ej hunnit lägga in dem här. Gör troligtvis det imon. Good night =))

Sms inlägg

Förstår inte det, men jag kan varken mms blogga eller sms blogga:( blir galen på det o tror jag måste kolla upp varför. Har ej haft så mkt att skriva om de senaste dagarna. Mkt som händer känns det som, jag har precis målat klart Kewins rum och håller på med vårat sovrum. Jobbigt men det blir snyggt. Måste bara inhandla lite saker till rummen:) jo nästa vecka blir höga bilder och nästan inget bloggande då jag o Kewin ska till ljungby och hälsa på syster med Sambo o Kewins kusin john. Längtar e bara förnamnet:) ligger i sängen sen nio o nu ska jag sova. Skönt att lägga sig tidigt ngn dag. God natt:-D

God Natt !!!


Bilder ♥







Skrattar åt hundarna som busar






Älsklingen min <3









Resten finns här!!!

4 timmars sömn

Är vad jag och Kewin fått inatt, eller rättaresagt jag, han somna sju , vakna halv tio sen fsomna han om i våran säng men så fort ja skulle lyfta över honom till sin egna så vakna han o så höll vi på säkert 6 ggr innan jag till slut fick honom att  fortsätta sova, o då va klockan halv två på natten :( Så inge mkt sömn med andra ord.
Och så blir man väckt av en sambo som trodde han glömt sin mobil i sovrummet o sprang in där o hundarna skällde o ja väckte oss, så nu e vi valna sen halv sju, med en tjurig liten pojke son redan e trött..
Men nu tror jag det e dags o byta bajsblöja ;)
Sen förhoppningsvis vill han sov alite så antingen ska ja vila en stund eller gå upp o fortsätta, iaf målningen i Kewins rum e klart :)
Skickade iväg en beställning med kläder till Kewin från H&M :)
Detta är ngt han kommer få :)
Sen e det några andra färger i pike tröjorna och några långarmade tröjor, e ju billigt där o tycker att kvaliten iaf håller så han kan ha det hemma :)

Emmaljung Ozone

Vill Heidi ha ;)
Har kollat på den ett bra tag nu och dne verkar super, samma chassi som nitron som jag har nu men plus med den e att den e skålformad och hade ju en brio sing innan och Kewin satt super bra i den , sålde den då sufletten va alldeles för kort men på denna går den mkt långt fram, o varukorgen sitter mkt bättre oxå :) Kan bara älska den ;) så sen när de nya färgerna kommer blir dte en sån ;) Men kommer det nu ingen ny fin färg så blir det en i troligtvis pro forest. såg den i blått o den va visserligen snygg men tror det kan va lite svårt med färgval på tillbehör.. men ska fundera o självklart ska Kewin frå provistta den, tror ju självklart han kommer älska den. då han älskade den andra med skålformad sittdel..

Här kommer en bild iaf




Nu har jag målat en bid i Kewins rum med en turkos färg, ska bli spännande o se hur det blir, snyggt än så länge, men e problem med bården som sitter där, dne lyser igenom :/ Så vet ej hur ja ska göra med den, försöka ta bort den så blir dte istället ljus.. hmm fundera fundera !!!!! Skulle köpt o satt en bård över den fula bården men finns ju inga , varken på rusta eller i getinge säljer de det längre.. hmm tåls o fundera.. blir nog super bra till slut !!!

I vårat sovrum fick dte bli en brun färg, kakao heter dne. lite mörkare brun.. vill ju ha dte lite mörkare i sovrummet..  ja ja nu tänkte ja ut o gå en kprt runda med hundarna innnan mamma o pappa kommer. och sen e Kewin på g hem, han har varit o busat med farmor o bonus farfar, hoppas bara tias o lasse blir klara med traktorn snart så de kan komma hit..

Jag har till 99% fått jobb

visserligen bara sommarjobb i 6 veckor men det är ett jobb o man får in en fot :))

Sonen sover

o det ska jag göra inom en halvtimma.. Skönt att lägga sig tidigt ngn dag :)
Nu är det bara att hoppas att ngn hör av sig angående jobb..

Nu har jag ;)

Sökt några jobb 

Tack syster ♥

För att du finns 

God morgon från sängen. En riktigt bra nat...

God morgon från sängen. En riktigt bra natt med underbar sömn <3 *skickat från mobilen*


Nu har jag ;)

Beställt en födelsedagspresent till min syster 
Bara sisådär 3 månader för tidigt ;)

Villervalla

Detta har jag beställt från Villervalla :)

Så äntligen kom dte in både rätt strl i mössa o byxa, tog strl 74 i byxorna o hoppas de passar annars e dte bara o skicka tbx o beställa i 80, för de ja köpte från Kappahl passa nämligen i 74 o de va ändå lite för stora, så nu längtar ja tills paketet kommer :)
Titta mamma vad som blommar i köksfönstret ;)

öroninflammation

e va kewin har så nu blir det penicillin o vila. nu sover han i mitt knä så nu ska jag göra ett försök o lägga honom i sin säng o så ska jag försöka få lite sömn, blev inte så mkt inatt då kewin va lessen o hade ont..
men nu hoppas vi det vänder. orkar inte mkt mer o lätt e det inte o klara allt samtidigt som man sj e sjuk o har en sambo som e frånvarande

kewin i sina nya kläder


Nu är vi vakna, då Kewin inte ville ha s...

Nu är vi vakna, då Kewin inte ville ha sovmorgon. Varit en jobbig natt med en son som vaknat första gången halv ett o va ledsen:( nu mår han iaf bättre men kanske är det bättre o be dem kolla på honom iaf. Ska ringa Bvc vid åtta o se vad dem säger. *skrivet från mobilen*


Inhandlat!!!











Lite bilder på pojken oxå ;)














Så får vi se

Om det blir stan imon eller stanna hemma, beror helt på hur Kewin mår, idag har han ändå mått bättre men ändå inte. har hostat lite mer nu ikväll men det gick över ganska fort. varit klängig o så men har piggnat till så fort han kommit ut i den friska luften så kanske e det bara bra o komma hemifrån lite. Men dte återstår o se hur natten blir o morgonen imon.
Nu ska jag se klart på Svenska Hollywoodfruar sen ska jag sova oxå.
Bilder har jag en del på kameran men bara inte orkat lägga in. Kommer sen nån dag, o får jag med mig ngt imon så kommer dte oxå på bild , kan ja lova ;)


:(

Så börjar Kewin bli sämre igen,hostan blir värre o hostmedicinen hjälper inget alls + nu börjar han bli snorig igen :(
Vi som hade tänkt ta en tur te stan idag o kolla in vårkläder o skor till pojken, men det får vänta lite till, tills han blir frisk.
En bra natt har vi iaf haft, pojken somnade lugnt igår kväll, men tror det beror på att vi varit ute mkt, då blir man ju tröttare..
Nu börjar livet som ensam mamma då sambons jobb börjar riktigt igen :( så det blir inte bara ensamma dagar utan både dagar, kvällar o nätter, o det håller på iaf till minst september. bara hålla ut :)

Recept

Några som ville veta recept på min makaronistuvning och makaronipudding och va lasagnette är.

Makaronipudding

Makaroner
Margarin/smör
Ägg beroende hur många du gör det, ca 3 ägg.
Mjölk önskad mängd, ca 2 dl.
Kryddor ex salt, peppar grillkrydda
Bacon eller fläsk
Tillbehör Ketchup :)
Sätt ugnen på 200 grader. Koka önskad mängd makaroner beroende på hur många ni är. Häll av vatten och smörj en form antingen hög eller låg, jag använder mig oftast av en låg då jag vill ha så mkt krispiga makaroner som möjligt ;) Häll i makaronerna de som får plats.
Stek baconen i små bitar eller fläsken beroende va du tycker om/vill ha, Sj använder jag mig alltid av bacon. Blanda äggen mjölken o kryddorna, häll över makaronerna, och blanda i baconen/fläsket. Sen in i ugnen, kan oxå toppa med lite ost om man vill det.
ska vara i ugnen tills det blivit en fast form, alltså ej löst då äggen ska stelna..  och tills översta lagret fått en knaprig yta. Servera med ketchup eller utan. Det är vad man sj väljer :)
Makaronistuvning till ca 3 personer.


Mjölk 1 liter
Makaroner ca 5 dl
lite socker
kryddor
Koka upp ca 1 liter mjölk antingen tillsammans med makaronerna,kryddorna och sockret eller så lägger du i det senare, sen låter du det småkoka under omrörning tills mjölken kokat in helt i makaronerna, du kan behöva tillsätta lite mjölk om det blivit för hårt. servera med ketchup  , korv eller köttbullar eller vad som önskas :)
Lasagnette är ja köttfärs med pasta i ugn.
Du steker köttfärsen, sen rör du ner kryddan som finns i påse och den mängd vatten /mjölk det står på förpackningen, lägger ner pastan du fått i paketet, kokar upp lite sen lägger du allt i en smörjd form och strö på lite ost om så önskas, o sen in i ugnen till det är klart. Det är ungefär som lasagne men mkt godare :))

Veckans kommande matlista o förra veckans ;)

  • Måndag; Korvstroganoff med ris
  • Tisdag; Pommes, stekt falukorv / kebabkött kokat med grädde
  • Onsdag; Lasagnette
  • Torsdag; Kassler, broccoli, blomkål o morot gratäng med ris
  • Fredag; Pizza
  • Lördag; Kyckling i ugn med Ris
  • Söndag; Vet ej va det blir för mat idag...
Kommande vecka !!
  • Måndag; Makaronipudding
  • Tisdag; Köttfärssås & Pasta
  • Onsdag; Potatismos & Falukorv
  • Torsdag; Makaronistuvning med köttbullar
  • Fredag; Ändras efter hand
  • Lördag; Ändras efter hand
  • Söndag; Ändras efter hand ;)
Jaha nu e det snart dags för mig att åka o handla inför veckan plus blöjor o våtservetter till kewin, ja säkerligen lite gröt o mat oxå ;)
Varit en bar natt men så somna inte pojken förrän elva eller ngt sånt, men gick o la mig direkt när han somnat o han har sovit hela natten till halv åtta  Så för en gångs skulle känner man sig utvilad men ändå hade det varit skönt med liite längre sovmorgon. Bara synd om pojken nu när han hosta bara blir värre o värre :/  O bättre blir det inte av att hostmedicinen smakar pyton :/

Dessa vill Kewin ha :)


Känga från Skopunkten.com



Skor från Skopunkten.com

Dagens middag

Blev en god Kyckling i ugnen med ris till
Receptet hittar ni här :)
Nu ska jag o Kewin ut o välta gräsmattan o sen hoppas att den blir lika fin som de andra åren, extra fin i år då Kewin hjälper till 

2 busungar i köket ;)

Jag satt vid datorn o hörde Kewin börja hosta , lite annorlunda, gick ut och han hade ngt i handen som han satt o stoppade i munne, Självklart hade Rambo *lilla katten* hämtat en kassler bit från formen på bänken, och plockat ner på golvet som självklart Kewin stoppade i munnen, så där satt han o åt kassler, eller försökte iaf ;) Busungar..
Blir o byta kläder för andra gången sen, första gången va pga Kewin va helt nerbajsad..
Ne nu måste ja ta upp Kewin o ge honom mat, hinner ej vänta på våran som tar ngn timma.

nu sover Kewin så nu ska jag vila

0-464e6d78a6a88293b700d2437ab7747a.png

Kolla varifrån!

nu sover Kewin så nu ska jag vila en stund. *Kewins första dag hemma*


Nattuggla

En riktigt nattuggla verkar sonen tro att man är, då han vakna tjugo i ett o sen inte fick honom o somna om förrän tre tiden, om man e trött ?! Japp.. Så idag blir det sova sen när han vilar, förhoppningsvis om ngn timma eller så, så att det blir nu på förmiddagen.

Sen att man har en sambo som ej hjälper till tillräckligt det är en annan sak. Blää säger jag bara. Ibland är det helt ok o han hjälper o ibland e han bara så jävla dum i huvudet.. Orka med livet ibland alltså, sambo livet är underbart men ändå pest o pina ibland !!!



Lite ändring

Sker just nu på bloggen, men orkar ej ändra mer ikväll utan får bli en annan dag för nu måste jag sova..


Testade

cyklade en runda idag o Kewin fick prova sin nya hjälm, fast att den e alldeles för stor. Svarar dig Tina här; denna hjälm e ställbar men e ändå för liten då Kewin har litet huvud och den är från strl 52-55, men ska leta efter en mindre då denna åkte fram hela tiden så han ej såg ngt..
Som sagt vi cyklade en runda, o han älskade det :) Cykla nästan hela vägen till Kvibille, så blev säkert 5 kilometer idag :) Bra för att vara första gången o samtidigt som man e sjuk, vägen dit gick helt ok men hem, usch så trött man va o halsen den protesterade :/ Men nu mår ja bättre o Kewin med förutom hosta han börjat få o fortfarande lite feber. Nu ligger han o sussar i sin säng, och nu ska jag oxå lägga mig. Känner på mig att det blir en lång dag imon då vi måste fortsätta med staketet så det blir klart ngn gång..
Sorry för att stavfel men blir så när man skriver och bara kollar på tangentbordet och inte på skärmen 
Va oxå ute o gick en runda med hundarna, de fick syn på en hare båda två o sen va det kört, de drog runt ända tills vi kom hem.. jobbigt *puh*
Nehe nu kallar sängen på mig.. Man vet ju aldrig när Kewin vill gå upp imon, idag ville han upp halv sex, morgonpigg pojke 

Nästan 3 timmar har jag och Kewin sovit:) ...

Nästan 3 timmar har jag och Kewin sovit:) skönt men fortfarande huvudvärk för min del:( snart blir det ut för lite frisk luft. *skrivet från mobilen*


Kewin 9 månader ♥

Grattis min älskade son på 9 månaders dagen
Bilder när Kewin provsitter cykel stolen första gången, funkar bra men funderar sen att köpa en stol man kan luta lite bakåt då hans huvud annars kommer trilla framåt när han somnar..
Hjälm fick han oxå men e alldeles för stor så måste köpa en ännu mindre, detta va i strl 52 o har för mig jag har sett i 46/48, men e ej säker, ngn som kan bekräfta detta??
Tyvärr blir det inte provcykling idag heller då jag nu har fått feber medan sonen börjar bli lite bättre, han hade iaf ingen feber längre men har dessvärre fått lite hosta så fick hem både hostmedicin, flytande panodil o halstabletter till mig. min röst börjar redan bli ngt bättre, inte skoj att ej kunna prata.
Klockan halv sex va tiden då han ville stiga upp idag, så nu sitter ja här o bara väntar på att han ska bli trött så vi kan gå o lägga oss iaf två timmar. Längtar !!!!
Och visst e min nya cykel fin ??? 
Dagens Kewin ♥
Body: Kaxs strl 80 Kappahl
Byxa: Barbapappa strl 80 Åhlens
Strumpor: Musse Pigg Lindex eller Kappahl ?!

Tydligen

Kom inte mitt inlägg med:( skrev nyss ett från mobilen. Men gör ett nytt försök men nu genom internet från mobilen. Iaf imon gäller det. Då börjar mitt nya liv;) nu eller aldrig . Finns ingen orsak att vänta längre. Har väntat 9 månader för längd så nu är det dags minus 20 är det som gäller! Hoppas på klara iaf minst 5 till den 13 maj då john blir 1 år. 15 till Kewin blir 1 år den 9 juli. Har jag för höga krav? Kanske men har mkt som måste bort, många extra sen alla 5 år med massa hormon behandlingar mm. Och efter graviditeten. Nu jävlar =))

Torsdag

o snart helg 
Ska bli skönt o få ha sambon hemma, speciellt nu när både ja o sonen e sjuka. inge skoj alls..
Kewin vakna ju inatt vid elva o va kok het o hade 39,7 i temp. fick panodil o sen efter ngn timma somnade han sittandes i mitt knä. sen va det inte mkt mera sömn den natten. han vakna hela tiden o ville ha nappen eller bara gnydde. så man e inte lite trött idag. men fick två timmars sömn i förmiddags då han sov. hade 39 i temp nu med. så får se hur dagen ter sig. hade ju velat ut o cykla, men varken ja eller han orkar det. men fin fin e cykeln 
får göra det sen när vi blir friska :)

Sjuk

Nu har jag blivit dålig, trodde verkligen jag skulle slippa det, det lixom kröp sig sakta fram :/ + en hemsk vagel som börjar kryp fram i ögonkanten :(  Allt går emot mig just nu känns det som..
Bättre blir det absolut inte när man nästan varit vaken halva natten o ej kunnat sova, o när man väl lyckats somna om så ringer MIN förbaskade väckarklocka ?! Kan ju undra vem som *råkat* sätta på den, busungen Kewin, o klockan va några minuter över två när den ringer .. Busungen min ♥
O sen till råga på allt vill han upp klockan sju, bara o stiga upp o tänkte jag skulle tända i pannan, gör ett försök sen går ja ut o hämtar mer ved, men inge att tända på så jag fortsätter att försöka men lyckas inte o sen vägrar tändaren att fungera , då ger jag upp. Går ut till köket o ger Kewin frukost. Sen när det e klart går ja o slänger soporna o då knastrar det i pannrummet, o JIPPIE det har tagit sig iaf 
Så nu e det bara o vänta på värmen i huset.
Hade tänkt att börja röja på övervåningen men tror ej ja orkar, måste oxå försöka hitta två grindar så man kan va där uppe utan att behöva stänga in sig i ett rum med Kewin.
Nu e dte inte bara en tand som e på väg upp i Kewins mun, utan minst två.

...


Mammas skor






Kewin i egen hög person ♥













Tänder e på väg ut 



Kewin 8 månader & 4 veckor

snart 9 månader gammal älskling 

Vill ha till Kewins rum

Denna tunnel o tältet från Ikea ska vi köpa till Kewins rum

Tunneln kostar bara 199 & tältet 59:- så billigt o e snyggt!!!




Typiskt!! Både jag o Tias börjar bli sju...

Typiskt!! Både jag o Tias börjar bli sjuka:(. Har sovit riktigt dåligt inatt. Får försöka ta igen det idag om det hinns med:). Nu står Kewin upp i sin säng så tror han vill gå upp;) första gången på ja evigheter som han sovit till klockan nio. Började med staketet igår men gick inte så bra, Kewin ville inte sitta i vagnen, det regnade och vi va en person för lite. (Skrivet från mobilen)


Vunnet på tradera :)

Allt i strl 80 










Nehe nu har jag en busunge klängandes på mig som inte vill sova, så tror ja ska göra ett nytt försök med att få honom o somna

svar :)

Pernilla: Tyvärr så finns de ej begagnade, iaf inte just nu o de senaste tre veckorna :( Bara en lila i större strl :( så chansen e liten.
Tina: Nja kollade på dem på gekås o gillade dem inte alls..

Vår jacka !!!

Ja nu har jag funderat av o till i flera veckor på vilken vår jacka Kewin ska ha. o det står mellan P.O.P, molo eller kaxs, kaxs finns tyvärr i minsta strl 86 o vet ej om det kommer bli alldeles för stort men ska åka in te stan nästa vecka eller nästa helg o prova dessa tre jackor. Blir det en kaxs från kappahl eller molo blir det nya då de ej finns begagnade.
Och under dessa jackor ska jag antingen ha en molo fleece jacka eller en pop fleece, hittar jag det i ok pris så kanske det blir en av varje, molon blir med luva i svart/grå fleece med gula detaljer i strl 86, som ja lagt bud på, på tradera, o denna fleecen blir det från pop. men blir det blå aktig(en blå färg som finns i ljusblå, denna blå på bilden, en annan blå o turkos, grön, ärt grön, grå.. ja många olika nyanser av blå o grön, men e mest sugen på en blå aktig men vilken färg det vet ja ej. mest sugen på en turkos, men finns ej nya eller beggnade ute just nu. missade en på tradera igår då ja tyckte den blev för dyr..
Bästa med denna fleecen e att vid ärmslut är det mudd som man kan dra o sätta över tummen, tycker det e snyggt, så blir isf en av deras fleece som har det.





Kaxs jacka 399:-
Molo 599:-
Polarn & Pyret (pop) 695:-

 

Så hjälp mig nu, vilken är snyggast, bäst i kvalitet mm !!!! Sj tycker jag helt klart att den från kappahl e snyggast...
Nu har Kewin sovit snart 2 ½ timma, tror faktisk han börjar bli sjuk  Inte ofta han sover så länge, rättaresagt aldrig..
Nu vaknar pojken, så dags o sluta skriva här.. NU blir det fika o ny blöja för honom..

God morgon:) har precis vaknat och ligger ...

God morgon:) har precis vaknat och ligger kvar i sängen. Hade tänkt sova lite till men de är redan på väg hem. Kewin somnade vid elva igår. Han hade lite svårt o somna utan mamma. Pratade med honom igår o han prata tillbaka:) det värmer i mammas hjärta <3 zima har oxå haft det riktigt skönt utan Tirill. Tror de skulle trivas var för sig:) ne nu måste jag gå upp ur sängen för snart kommer mammas älskling <3 skriver btw från mobilen:)


Och det fungerade;)

Och det fungerade;)


Testar att skriva ett inlägg från mobilen:)

Testar att skriva ett inlägg från mobilen:)


Första natten utan Kewin ♥

Jobbigt som tusan att släppa iväg honom med sin pappa. gör ont i mammas hjärta,
Här har man längtat efter barn så länge o det tog ca 5 år innan vi hade honom hos oss.. o nu måste man löämna honom ifårn sig. inte roligt säger jag. sen att vissa idioter till människor kan komma med såna idiotiska kommentarer som att vi har oxå haft små barn o det va lika jobbigt för oss. jaha som om att jag bryr mig och det är ändå inte samma sak för mig som för dem, då alla har lyckats få barn på olika sätt o har olika sätt att älska mm.. sen en kommentar att skulle det vara dina *mina* föräldrar så hade det varit en helt annats sak, ja men klart dte gade varit det då det är MINA flräkdrar o inte svärmor han ska sova hos.. att folk bara inte kan hålla inne med sin kommentarer. en del eller många kanske tycker jag e barnslig o dum som tycker på detta viset men då får jag väl göra det, det är mitt liv o min son o sambo, då bestämmer väl ändå vi hur VI vill göra. eller?! Inte enligt vissa.. utan jag ska börja jobba, släppa taget o låta andra få hålla honom, mm men varför då jag vill göra dte sj, jag bestämmer, jag e ju hans mamma. inte fan bestämmer de när de ska få ta hand om MITT barn. jag betsämmer väl inte när jag ska hålla deras om det nu hade varit på det viset. ne nu får det fan räcka.. börjar tycka mer o mer illa om just detta. va ska man säga för att vissa mäönniskor ska sluta lägga sig i hur vi gör med vår uppfostran ?? TIPS... =)
Ne nu ska ja sitta här en stund te sen blir det soffan för min del. och ta hand om en orolig zima som e kvar här med mig utan tirill då hon e med Kewin o Tias..

Film på Kewin igen ♥


Kewin går med gå vagnen :))


RSS 2.0