★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Hmm

Fick hem skorna med stjärnor til Theo men de va ej fina då det va lim från tillverkningen av skorna överallt. så de skickas tbx :/
 
Va på 70 års kalas igår o det va mkt trevligt, träffade många kanske kommande grannar ;) Kan bara hålla tummarna nu att vi får huset, imon ringer vi o frågar om de har bestämt sig, va tydligen ngn före oss men som de ej vet vem det är o ej lyckats fått kontakt med, iaf innan helgen, får se imon.. HOPPAS !!!

Theo har ju rullat, han började lite i lördags men igår så kom han runt flera ggr.. super duktiga killen :))

Va o vägde killen idag o han har gått upp 350 gr, så nu väger han 6350 gr :)) Lilla växer :) 
O han äter nu gröt till frukost nästan varje dag, är han super hungrig så blir det ersättning men än så länge funkar detta.. Men extra katrinplommon är ett måste då han blir hård i magen.. Han äter mer o mer för varje dag som går.. Min lilla börjar bli stor ;)

Kewin han växer med, fick papper på posten idag att dte är dags för 4 års kontroll så den 16 juli är det dags, då ska vi dit för vägning o mätning o sen blir det säkert andra enkla kontroller va han kan :) Han har nu mestadels kläder i strl 110/116, men fortf några i 98/104, men det e på gränsen, beror helt på vilket klädmärke det är.
 
Theo har strl 68 i en del men dte börjar bli för smått så har plockat fram en hel del i 74.. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0