★ 3 barnsmamma & gravid med nr 4 ★

bärsele och amningskudde

skickas till mig imon. så nu börjar ja få hem en del saker ja vill ha /behöver till bebisen :)
blev en babybjörn active i svart mesh tyg, ett mjukare o tunnare tyg, denna selen kallas oxå synergy..
hade en med tjock tyg till Kewin men tyckte det blev för varmt och klumpigt när ja hade mera kläder på honom så tror denna blir super. har ju provat andra selar när Kewin va liten så som babybjörn active "denna" , babybjörn comfort carrier, beco butterfly, o gilla ingen av dem o sjal tänker ja inte för prova..
amningskudden blev den ja visat på bild innan, en kudde med pingu på i grått tyg från rätt start, köpte ju en billig från gekås som va värsta sliten så bättre o betala lite mer, men å andra sidan gör ja ej det. betalar bara 100 för denna och får ge 500 för selen. selen kostar ca 1200 om ja ej tar fel, ska dubbelkolla imon. de flesta som ligger ute på blocket ligger runt 500 o uppåt tusen lappen, ja detta va en av de enda som va kvar ute för det priset. samma säljare så får det samtidigt..
har oxå bestämt mig att skaffa ett sk överdrag till selen så det skyddar bebisen från blåsten o kylan eller regn, snö.. just nu budar ja för fullt på tradera, nya kostar de från 399 o uppåt o det på tradera är uppe i 200 så snart ger ja upp o antingen väntar ja eller så får det bli ett nytt..
Nehe nu ligger ja i sängen o ska sova. hopplösa pojken i magen tar all kraft från sin mamma, likaså den stora pojken imon ska älsklingen till dagis o mamman ska te stan o ha det gott :) ;)
bilden är på magen, tagen idag i vecka 27 "26+2" bara en knas bild tagen snett framifrån.
har tagit andra bilder både idag o andra dagar men har varit för lat för o ladda in dem, men det kommer ;)
Nattis

Kommentarer
Postat av: Linda

Finns Baby björn på Gekås nu, minns ej om överdraget till selen kostade 149, el 199. Men ruskigt billigt.

2012-11-15 @ 08:39:45
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Jag har älskat bärsjal när bebis varit liten men avskydde babybjörnen då jag tyckte den kändes så oergonomisk för bebis som hänger med hela sin tyngd i skrevet. Jag ska ha en Ergo och en tricotsjal till denna bebi.

2012-11-15 @ 15:03:24
URL: http://finest.se/natali

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0