★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

tråkblogg.

Har ej skrivit så mkt på sistone som det iaf känns, tiden går sakta men framåt o vi längtar te ul i september 

Har haft min mamma här i drygt en vecka o det va skönt med litebesök när Tias jobbat plus Kewin blev sjuk o fick 3 dagars feber..
 
Nu är iaf allt inhandlat till begravningen som äger rum på fredag :(
Åker mot ljungby redan på torsdagen då begravningen börjar elva på fredagen, sen hem ill ljungby igen o på lördag blir det fira mamma som fyller år på fredag men firas på lördagen istället.. sen far vi hem igen på söndagen o sen börjar allt som vanligt igen, all semester är slut o ja ska börja jobba igen.. blir en veckan "kanske" ledigt sen blir det en hel vecka med jobb som är inbokat sen minst 1 mån tbx.. känns tufft nu med tanke på att ja e trött o ej mår s100, men det ska nog funka. måste oxå berätta för dem att ja e gravid, om inte så börjar det synas eller det har gjort det ett tag men bara för att ja e så in isatans svullen för ngn gravid mage har ja ej ännu.. 
o vikten den ligger stadigt fortfarande o ibland mer ner än vanligt.. då pga ja knappt kan äta. äter knappt någe godis alls, finns inget som går ner längre på den fronten likaså cola e som bprtblåst, nu e det apelsin läsk såsom fanta, zingo som gäller men ej för mkt då går det ej.. e ju bra med colan men tvivlar att den stannar borta för alltid då jag med kewin åt som en häst o hade både cola o choklad som ett ha behon under den grav. Så nu kan vi ju hoppas allt e olika nu pga dte ligger en liten tjej i magen ;) 

E ensam nu då resten av familjen e hos sambons pappa, så skönt med lite barnledigt o ledigt från alla djur, ja katterna e ju hemma men dem e ute ;) :)

Har badat en stund o nu ska ja slappa i soffan, golvet är dammsugat, skulle egentligen tömma diskmaskinen o fixa lite tvätt men det blir senare :)

Kommentarer
Postat av: mamma

tack för en underbar vecka krama kewin kram

2012-07-22 @ 18:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0