★ 3 barnsmamma & gravid med nr 4 ★

Jaha

Imorse kom ja o Kewin iaf iväg till dagis fast att det tog emot hela tiden.. Hopplösa sammandragningar.
Men han blev lämnad lite tidigare än vanligt, vid halv nio. Och tänkte ja skulle hämta honom på samma sätt, då med bussen o så gå ner dit men nej det gör ja inte. Tog emot alldeles för mkt.
Så Tias får hämta honom, blir redan halv ett men så får det va, han får komma hem o leka med mamma o vovvarna istället ;)
Och imon är ju en av hans lediga dagar i veckan, men så kommer troligtvis hans farmor som kan ta med honom ut o åka lite pulka :)
Och på torsdag får han nog oxå stanna hemma.. På ett sätt e det ju bra med snön för då får man ju lite mera o hitta på istället för o bara sitta inne o ha tråkigt.. Men trist att det ska va jobbigt o ta sig te dagis så han får leka med sina kompisar, men en dag i veckan är ju bättre än inga.
Och det kommer bli bättre så fort snön försvinner kör vi moped igen o sen när bebis kommit ut blir dte mkt lättare o sen hoppas ja ju kunna ta mitt körkort ngn gång till våren :)

Shit va mkt snö det har kommit.. Är minst 2 dm ute o mer ska det tydligen komma, men det e mysigt, då känns det som jul. Är ju bara 20 dagar kvar sen så ;) Vi har nästan inhandlat alla julklappar  , men har kvar till min pappa, Tias pappa med sambo och kanske ngn mer till Kewin ;) Funderar lite på en eltandborste till honom med bärgarn, men vet ej.. Tåls o fundera på.. 


Magbild blev det ingen igår, kommer ta en på måndag då ja går in i vecka 31 "30+0" då det är 10 veckor kvar, eller vi hoppas ju på 8 veckor kvar ;)

Måste ta lite bilder sen med, så om kewin vill va ute när han kommer hem från dagis, ska ja försöka få till några bilder på älsklingen när han busar i snön. E ju såå dålig på o fota, men å andra sidan så vill busungen ju aldrig va med på bild längre :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0