★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

...

Ingen rubrik blir det då ja ej riktigt vet vad jag ska skriva om..
Mamm kom hem från sjukhuset i torsdags o allt har gått bra, hon äter så smått. :) Vi längtar tills vi kan ut o gå rundor tillsammans med barnbarnen :))

Jag o kewin åkte ju mot ljungby i torsdags med moppen, det gick super bra, tog 2 timmar, precis lika lång tid som att åka buss..  blev en tur till stallet, o sen hämta hem mamma från sjukhuset, hem till huste, lämna av mig, mamma, kewin och philip sen körde malin iväg o hämta john från dagis, när han kom så ropa han Kewin ♥
Sötaste ungen vad man saknat honom och hans bror ♥
Sen blev det en tur mot lekplatsen och handla lite, hem , grilla lite på kvällen, sen kom vi i säng redan vid nio då ja la kewin o han somna direkt.

fredagen blev det stallet då täthi fick massage och kewin , john och philip följde med, de stora pojkarna fick sitta på täthi, överlyckliga pojkar, " bilder kommer"
Sen hem och iväg igen för en tur ner på stan o kolla lite sen köpte vi lite fika och en tur till lekplatsen igen :) Överlyckliga pojkar.. :)

Sen hem på lördagen "igår", gick bar o köra hem men man känner av i ryggen/nacken att det tar att köra så mkt med moppen..

Kewin har gått o blivit hes, men e ej röd i halsen, men så har han fått tbx blåsorna i munnen men nu på läpparna och ngn på tungan och i gommen :/ Plus ja har blåsor i munnen o sambon med :/ hopplösa dagis där det går runt hela tiden :/
Annars e vi helt friska :)

Ne nu blir det tv:n o bara ta dte lugnt, varit en lång dag, trött :)
Bilder kommer i veckan när ja orka lägga in dem ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0