★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Svar !!

Svar till Emma !!

Stackare! Ståendes t.o.m. Sover han inte på dagen? Är man bara 1,5 år så behöver man verkligen sova på dagen för att utvecklas och orka en hel dag. En halvtimme-tre kvart i alla fall, funkar ändå inte nattningen sen på kvällen så är det kanske några andra rutiner ni behöver ändra på eller justera lite så att nattningen funkar lättare.


Vadå stackare ?!
Han sover inte på dagen då han ej somnar på kvällen, just för att han sover för mkt på dagen o det kvittar hur lite jag låter han sova han vill ändå ej sova på kvällen, men just igår va han mkt trött då han sovit dåligt på natten och vi ej kunde gå ut då det verkligen ösregnade hela dagen.
Men han är inte 1 ½ år utan han blir två om några veckor. Sen skiljer det sig från barn till barn, vissa barn kanske måste sova middag  tills de kanske e fyra medan en del barn ej behöver sova middag när de är som Kewin eller yngre, det är ju upp till barnet o föräldrarna, o sen den dagen han börjar på dagis kanske han måste börja sova middag men just nu när vi bara är hemma så behöver han ej det..



Svar till Angelica !!
På vilket sätt blir han dålig av mjölk? Har haft funderingarna på om Viggo tål mjölk eller inte, han är inte dålig i magen utan har slemhosta HELA tiden och det går inte över så vi ska gå och kolla det. Men de säger alltid samma sak att det bara är hosta och att det är så när de går på dagis och så får han hostmedicin som ändå inte hjälper. =(


Han blir dålig i magen genom att få diarré, han har nu haft det konstant i två veckor idag. Och han har börjat få ont i magen.
Men att Viggo hostar kan ju mkt väl bero på förkylningar från dagis då de flesta barn blri sjuka hela tiden när de är på dagis, ser det bara på Kewins kusin då han blir sjuk titt som tätt. Men just bara hosta kan ju oxå va ngt annat. stå på dig o be dem kolla i halsen o så på honom..  Lycka Till !!

Kommentarer
Postat av: Malin

Skitsnack ang sovandet! John går på dagis och vi kommer ta bort sovning helt på dagarna. Just för att han somnar först vid 21-22 på kvällen och sover till 7-8 på morgonen. Så här blir det inget sovande from nästa vecka! John är iof 2 år. Men det skiljer ju bara 2 mån mellan John och Kewin. John har ju somnat i matstolen medens jag lagade mat;)

2011-06-10 @ 13:04:27
URL: http://maromer.blogg.se/
Postat av: Ida

Wilja var nog till och med yngre än vad Kewin är nu när hon slutade sova middag. Detta pga samma problem som ni har. Hon vägrade sova och låg och snackade i sin säng i flera timmar varje kväll plus att hon vaknade innan fem på morgonen också! Alla barn är olika vissa behöver mer sömn och andra mindre. Som Kewin och Wilja ;) Så ta inte åt dig av idiotiska kommentarer! Du är Kewins mamma och du vet bäst vad som fungerar för er! Kram

2011-06-10 @ 19:52:25
URL: http://familjeneberstal.blogg.se/
Postat av: Ida

Det var så lite så :)

2011-06-10 @ 22:34:34
URL: http://familjeneberstal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0