★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

regn

Idag har det kommit regn, eller ja inatt rättare sagt, det dugg regnade när vi gick upp vid halv sju men det sluta rättså fort..
Det kunde gärna fortsätta så snön försvinner, kallt får det gärna vara men barmark, uatn all den j*vla snön. TACK !!!

Nu känns det som att man nästan e helt frisk, Underbart!!

Men känns som att man har blivit rädd för att bli sjuk igen, för att ligga halv dö i tre veckor e inge skoj o inte kunna göra ngt eller ta hand om sonen.. blää..

Snart e det dags för Kewins 1 ½ års kontroll, han skulle ju haft den , den 13 januari men fick fortfarande penicillin pga halsflussen o så hade de väl ingen tid, så nu den 3 februari ska vi dit o ska då med pass apå om man kan kolla om han har problem med mjölk, han har nu varit dålig i magen i säkert 2 veckor men sluta med ren mjölk o dte blir bättre direkt.. hmm.. men mjölk i mat verkar funka :/

Ne nu verkar sonen trött så ska hjälpa han o städa upp alla leksaker i köket för som han stökat ner idag.. sen ska han få sitta i knät o vila lite, för sova dte blir inget förrän i eftermiddag då jag oxå får min välbehövliga vila ;)

Kommentarer
Postat av: Fia

Kan försöka ta en bild ikväll för nu är det för ljust ute om man ska se bara lampans sken.Vi har en stor rund sån där papperslampa från ikea och den är ju så stor att han ändå ser den bra även om skenet är svagt..

2011-01-25 @ 09:31:23
URL: http://zophiaa.blogg.se/
Postat av: Fia

Skriv din mailadress i min blogg så kan jag skicka två bilder med lampans sken..

2011-01-25 @ 22:35:32
URL: http://zophiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0