★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

God saft o tyst i huset

Sitter just nu helt ensam i huset, det enda som låter är musik från rix fm o veden som knastrar i pannan.
Har visserligen Zima o kisarna hemma men de är tysta o helt ensam är man inte.
Hade varit skönt med en lågn promenad men är tio minus ute så jag håller mig inne, nu får det jävla bli varmare så man orkar gå ut o röra på sig :)
Igår va familjen på äventyr, vi tog oss en tur ner mot Laholm, o för att vara exakt Ränneslöv o där skulle sambon köpa ngt till jobbet och eftersom att det nästan va granne med hans farbror o fru så åkte vi inom dem o sa hej o där blev det fika o Kewin han busa med misen de har. Trevligt :))
Sen skulle vi egentligen ätit middag där nera i Laholm men eftersom det blev massa fika så hoppade vi över det o Kewin han somna i bilen på väg hem, o vi stannade till i halmstad för sambon skulle en snabb tur inom systemet o jag sprang in o handla på maxi, sambon kvar i bilen då Kewin sov. Kylen o frysen lite mer fyllda..

Hände en hel del annat igår.. tror inte att detta kommer sluta väl o sa det till sambon med, om ett år kommer säkerligen allt gått i kras.. :/ att vissa människor inte kan fatta när man ska ge sig men men deras förlust , som jag skrivit innan.. trist e det bara.. Vill ngn träffa Kewin så får de komma hit, inte fan ska vi åka runt med honom bara för folk vill träffa honom, det är ju en självklar sak att de kommer till oss då.. äsch man blir bara så j*vla trött ibland !!!
Ja o den goda saften, fick smaka en mkt god saft igår o det finns ju massor o mååånga äckliga..
detta är icas eco jordgubbssaft :) Dyr o liten flaska men ack så god :))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0