★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Vår jacka !!!

Ja nu har jag funderat av o till i flera veckor på vilken vår jacka Kewin ska ha. o det står mellan P.O.P, molo eller kaxs, kaxs finns tyvärr i minsta strl 86 o vet ej om det kommer bli alldeles för stort men ska åka in te stan nästa vecka eller nästa helg o prova dessa tre jackor. Blir det en kaxs från kappahl eller molo blir det nya då de ej finns begagnade.
Och under dessa jackor ska jag antingen ha en molo fleece jacka eller en pop fleece, hittar jag det i ok pris så kanske det blir en av varje, molon blir med luva i svart/grå fleece med gula detaljer i strl 86, som ja lagt bud på, på tradera, o denna fleecen blir det från pop. men blir det blå aktig(en blå färg som finns i ljusblå, denna blå på bilden, en annan blå o turkos, grön, ärt grön, grå.. ja många olika nyanser av blå o grön, men e mest sugen på en blå aktig men vilken färg det vet ja ej. mest sugen på en turkos, men finns ej nya eller beggnade ute just nu. missade en på tradera igår då ja tyckte den blev för dyr..
Bästa med denna fleecen e att vid ärmslut är det mudd som man kan dra o sätta över tummen, tycker det e snyggt, så blir isf en av deras fleece som har det.





Kaxs jacka 399:-
Molo 599:-
Polarn & Pyret (pop) 695:-

 

Så hjälp mig nu, vilken är snyggast, bäst i kvalitet mm !!!! Sj tycker jag helt klart att den från kappahl e snyggast...
Nu har Kewin sovit snart 2 ½ timma, tror faktisk han börjar bli sjuk  Inte ofta han sover så länge, rättaresagt aldrig..
Nu vaknar pojken, så dags o sluta skriva här.. NU blir det fika o ny blöja för honom..

Kommentarer
Postat av: tina

de säljer likadana som molo fast för 199kr på g-kås i typ 8 färger tyvärr bara från strl 86 och uppåt. är i softshell.. lägger ut bild på den vi köpte. så kan du se:)

2010-04-04 @ 15:50:33
Postat av: Pernilla

Tycker den från MOLO va snyggast, men lite dyr.. perfekt om du hitta nån snygg på tradera juh, är SÅ BRA med tradera!:)

2010-04-04 @ 16:36:00
URL: http://pernillaswedman.blogg.se/
Postat av: Malin

Kax jackan va supersnygg!!! Molo är snyggt men dyrt. Så begagnat isf! Ge-kås har endel men inte alls samma kvalitee. Tycker deras softshell var så stela:/

2010-04-05 @ 09:05:27
URL: http://maromer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0