★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

47 Dagar kvar

Tills bebis e beräknad


Ja bebis har nog alldeles för mkt kläder nu-.. hehe men det e ju så sött o billigt med, betalar ju inte ens en fjärde del av vad det kostar nytt :p sen e det i olika storlekar med..

Blåser ute idag. usch.. kom ej ngt oväder igår som det skulle, det regnade bara lite inge mer, gott.. men istället ska det tydligen regna o blåsa ännu mera imon så vi skippar faktiskt att gå på första föräldrautbildningen,  tror inte vi missar så mkt, men andra gången ska vi gå , båda två då ja ska glra glukosbelastningen o så ska ja te bm o kolla....

i helgen kommer maria hem, tias syster, så vi ska nog träffas en stund på söndag, o självklart har hon med sig sin sambo Stian.. va ett tag sen vi sågs.. e ju mors dag då så vi ska försöka fixa ngt te hans mamma med.. vad det vet vi ej, kanske ngt presentkort.. sen till min mamma vet vi ej, men det tar vi innan vi åker till dem o det ska vi ju göra helgen efter..


Kommentarer
Postat av: Ina

Ja jag vet verkligen hur det är att ha för mkt kläder. har packat ner massor som aldrig blitt använt ens en ända gång. Men det är ju så skoj att handla :)

Här var det oväder igår regnet öste ner och det var riktigt åskoväder.

Ha det fint vännen.

Kram

2009-05-27 @ 15:24:50
URL: http://mumfor2.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0