★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Kappahls Newbie

Har fått in söta bodys med stjärnor på. SUPER fina , så de ska inhandlas, trist bara att dem inte är omlott men söta är dem för det :)) 

Finns från strl 44 - 74  :)


Sen blev det till slut en rosa skjorta till Kewin som han önskat, men fick leta innan vi hittade ngn så till slut fanns det en på tjej avdelningen på H&M, fick prova den, o det blev i strl 104, då tydligen tjej kläderna är mindre i strl, men ska väl va så för att tjejer är mindre ?!  ja ja han blev supernöjd. Sen hade de även fått in strumpor med bilar o ja bärgarn som Kewin älskar MEN det är halkisar på dem :/ Ett stort minus.. !!! Så de köptes ej, men kanske senare om ja o han ångrar oss, hatar ju dem då de knappt går o få ner i skor o stövlar med halkisar på :/ 

Köptes oxå två mössor till lillebror som ja ska fota senare. supersöta, blev de där den ena är grå o den andra ljusblå/vit randig, fanns i ljusgrön , o ljusrosa.. Tog strl 50 o det bör funka, kanske lite för stort men det får han växa in i.
 
 
Sen vann ja oxå molo overallen igår, visserligen lite för högt enligt mig då det nästan är nypris men ja hade bestämt mig för o vinna den o det gjorde ja med ;) Så nu ska den betalas o hoppas ja har den snart :) Bild har ni redan sett men det kommer nya när den dyker upp.. :)

Huvudvärk vakna ja med idag, blää.. men har intagit min vanliga dos av medicin plus alvedon o hoppas den ska försvinna. För idag har vi fullt upp, ska ju bakas lite julgodis till julafton, blir bara två sorterm knäck o så en annan enkel sort ;) Tror inte ja ska överanstränga mig mera.. Gick mkt sakta o ej bra igår när vi va o handla på maxi.. trost när man knappt kan röra sig ibland, kanske det blir att plocka ner kryckorna igen :/ Hade ju hoppats slippa dem, men de kanske hjälper mig o gå ibland..  Ja ja på måndag är det 8 veckor kvar eller ja, jag hoppas ju på 6 veckor ;)  Vi längtar sååå efter vår lilla 2:a prins 

Kommentarer
Postat av: mamma

fint ja det räcker med två sorter, :-)

2012-12-21 @ 09:04:45
Postat av: Tessan

Såååå söta bodysar =) ja du ska inte anstränga dig allt för mkt =) nu går veckorna fort för er ;) så spännande med en liten till =)
God jul på er =)

2012-12-21 @ 10:01:06
Postat av: Natali BLOGGAR om livet ♥♥♥

Ojojoj, stjärnor....måste inhandlas :)

Svar: :))
Heidi

2012-12-21 @ 12:08:10
URL: http://finest.se/natali

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0