★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Kewin

Tänkte skriva lite om Kewin o vad han kan/inte kan ;)

Han blir ju hela 2 år den 9 juli, shit va tiden har gått, känns som att det va nyss man blev gravid genom ivf, nästan 4 års längtan. Men vi lyckades till slut :love:

Han kan inte (prata) ännu utan han säger bara mamma, men det är ju inte så bara, dte är underbart o höra honom tjata mamma hela dagarna ;) Han har sagt; pappa, tack, (o ngt mer som ja ej kommer på just nu) Men han har absolut ingen brådska med att börja prata då han har sitt egna sätt o diskutera saker med oss ;)

Han har egna (ljud) o pekar på det han pratar om o så kan man hålla på o diskutera fram o tbx me  honom :)
Prata fler ord det gör han när han känner för det ;)

Va på BVC i onsdags för 2 års kontroll, en liten tidigare sådan då de ville kolla så han gått upp i vikt som han ska, o det har han gjort, väger ca 10,6 kilo eller ngt, glömde kortet o j skrev ej ner exakta siffor men tar dem nästa vecka då vi ska tbx, längden har han aldrig haft problem med o är ca 89 cm lånh, en lång pojke :))

Och så har han ju haft problem med magen , egentligen sen han va liten, vet ej när dte börja då han alltid varit (lös) i magen, aldrig fast o det va ju inget jag tänkte på, dum som man va o egentligen ingen annan heller.
Men nu är det så att vi har ju undrat länge om det är mjölk han ej tål o vi ska äntligen få ta tester o se om det är det som gör att han aldrigf är normal i magen, han har ju börjat få ont i magen med så är på tiden detta utreds.

Han har nu bara fått dricka låglaktos mjölk sen i onsdags o igår va hans mage bättre, lite bättre iaf, visserligen tre bajsblöjor med bajset va fastare, men idag har det blivit sämre igen :/ O då har han som de andra dagarna fått vanligt margarin/smör o så vanlig mjölk i maten.. Men ska fortsätt tills på torsdag o bara ge honom låglaktos mjölk o Yoggi o så hur hans mage blir, ska ju te bvc då o träffa en läkare o sen hoppas ja de skickar en remiss te barnkliniken i halmstad. Om de tar prover i getinge eller halmstad det vet jag ej, men jag hoppas det görs så fort som möjligt, ska tjata på dem på torsdag om det ej tas då..

Och angående hans sovande, han vaknar mellan 05:30 - 07:30 varje dag är olika beroende hur han sovit på natten, sover inget på dagarna längre då han ej ville somna på kvällen annars, vi kunde hålla på i timtl tills han till slut somnade runt tio elva o så vill vi ej ha det, så vi gjorde så att han bara fick sova ½ timma men det funkade absolut inte då han va svår o väcka o när man väl fått liv i honom så va han riktigt tjurig resten av dagen, så han sover som sagt inte alls på dagarna o vi ger honom kvällsmat mellan 17:00 - 17:45, ibland kan det bli senare, sen blir det byta till pyjamas, tandborsning o sen säga godnatt till djuren o pappa (eller mig) o sen sängen ca 18:00.. ibland tidigare om han är mkt trött o biland senare, men lägger vi honom för sent o han blir övertrött så går det inte alls att få honom o somna, det tar tid för honom och varva ner.  Men han sover ännu inte hela nätter , eller ja han  vaknar o vill ha nappen då han fortfarande inte hittar den i sängen fast han har flera st, o ibland vill han vara veta att vi är där i rummet jämte sen somnar han om direkt..

Kewin har ju fått dagis plats så i augusti ska han äntligen få börja, sökte ju o ville ha in honom nu innan sommaren men det va tyvärr fullt, men fick in honom på det dagis jag anser är bäst i getinge, Haspungen där jag sj har jobbat innan, världen goaste personal o en enda avdelning o de har bra mat då de har en egen kokerska, bra lekplats, ja eller va dte kallas, iaf bra gård där de leker på.. o så ligger den perfekt enligt mig :)
Så det ser vi mkt framemot =)

Sen ska jag oxå försöka hitta ngt jobb. o gör jag inte det ja då får jag va hemma. Gör absolut inte mig ngt ;) =)Visst det ör tråkigt o va hemma iblande men har ju en sambo som tycker det är ganska bekvämt att det är städat o sånt när han kommer hem o kvällsmaten /middagen är färdig =)

Vad Kewin älskar är enkelt, är nog de flesta i hans omgivning som kan svara på den frågan ;) Ja självklart sin mamma o pappa :love: Men han tycker mer o mer om sin mormor o morfar (va lite rädd för morfar när han  va yngre ) o sin farmor, farfar.. sen älskar han speciellt sin nästan jämngamla kusin John, de träffas rättså ofta när vi har tid o åka dit o de kommer hit. De är jätte bra kompisar, lika busiga båda två med glimten i ögat ;)

Vad mer han älskar är alla slags maskiner såsom traktorer, hjullastare, gräsklippare o flygplan, det är ngt han börjat tycka om mer o mer på sistone, så fort han hör ngt så pekar han upp i himlen o frågar på sitt sätt om det är ett flygplan =)

Hästar är oxå en stor favorit =)O ja de flesta djur faktiskt förutom spindlar, men e kanske jag som gjort att han ej gillar dem ;) Sniglar har jag ej lyckats få honom att (klappa) de tycker han är luite läskiga, ja fåglar älskar han, dem vill han springa efter så fort han ser dem, flugor, ja dom tycker han är (dumma) sitter de på bprdet när han äter ja då ska de viftas bort. o han ger sig ej förrän de har försvunnit helt =) Sötisen !!

Nehe nu blev detta inlägget mkt långt ..

Finns mkt o skriva om o vet att jag varit mkt dålig på sistone att skriva o varit dålig med bilder med men får la försöka ändra på det, men orken finns inge riktigt där ännu, förutom nu när Kewin sover, hundarna sover likaså katterna o sambon är o bastar, är lättare o (tänka) när det är tyst ;)

Imon åker vi iaf mot de käraste ♥ Ska bli roligt, kameran följer självklart med så en hel del bilder kommer det bli ..
Nu ska jag bänka mig i soffan o kolla på Vampire Diaries som ja spelar in !!!

Tjingeling !!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Ja, Haspungen är helt super, vi va sååå nöjda när Lova gick där! :-)



Ang att gå hemma utan någon sysselsättning, så tänk på att din framida pension blir lidande om du inte har något jobb eller a-kassa :-s Inte så kul sen när man är gammal och få leva på luft :)

Du vill inte börja plugga då, som jag? Det är superkul!

2011-06-14 @ 13:09:45
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0