★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Phil & Teds Hammerhead

är dte ngn som hört talas om denna vagnen, eller provat, äger kanske tom den ;) ??
Bra eller dålig ?!
Tycker den verkar va en smidig vagn just för den har två hjul där framme som e stora.. ska kolla med bp här o hoppas de har den inne, o i vilket fall på lördag ska vi kolla vagnar ;)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag har kollat på denna också, fast den som heter Explorer och har 3 hjul, det är exakt likadan annars och hjulen är lika stora på Explorern. Har varit väldigt inne på denna, City Mini eller UJ Swift, precis som du =) Min son är också 1,5 år som du kanske vet. Vi har ju pratat lite på Familjeliv om City minin i dagarna nu =) "Dolphin"



Men i alla fall den finns inte på BP här i stan, de har bara Sporten (som ska utgå och ersättas av Explorern som har bättre egenskaper mm) och man kan inte provköra den för den saknar framhjul..haha. var där häromdagen.

Denna går att beställa för samma pris på Pramworld som Swiften, den är tyngre än Swiften men verkar vara en bra vagn faktiskt.

På lekcenter har dom Sporten så man kan provköra den, det är mest små saker som har förändrats på nya modellen så den är ju i princip samma att köra så kolla där. Tyckte att den hade väldigt dum sele bara, men kanske inte ska hänga upp sig på det. =)

Kram

2011-02-03 @ 19:30:23
Postat av: tina

jag har provat den och de trehjuliga phil&ted vagnarna går före allihop.

2011-02-04 @ 08:17:53
URL: http://kristinaronn.blogg.se/
Postat av: Malin

Den har jag inte sett innan! Frågan är ju om den e lika stötig som DE andra P&T som vi provat:/?

2011-02-05 @ 11:00:21
URL: http://maromer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0