★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Vinterjacka

Förra året hade ja ej från Lindex och köpte sent på vintern/våren en svart jacka från kaxs kappahl men den sitetr bra nu så den kommer ej passa hela vintern så måste köpa en ny vinter jacka.

Men vilken ??

Vill helst ha en lila o så svarta termobyxor till.
Lila finns på H&M men e ej snygg så den går bort helt. finns en lila på Lindex men kostar 599 o med rabatt på 50 kr o kanske om ja lyckas på 30 % det vet ja ej. men iaf 50 kr så blir dte liite billigare.
här e bild plus en bild på deras blåa jacka, men vill helst ha lila då ja redan har en blå overall te honom.

Kappahl hade ja helst velat ha men deras jackor är inte jätte snygga i år plus de finns ingen lila, iaf inte ännu o tror det ej kommer in heller. nedan kommer iaf en bild på jacka som de har.. kostar oxå 599 men har ingen rabatt..


Kappahl 599:-

Lindex 599:-




Kommentarer
Postat av: Lotta

Den lila fixjackan ser jättefin ut! det kom koder på 30% idag på lindex, jag har dom inte men såg det i lindextråden på FL. jag spanar efter en kaxsjacka på tradera till min store son men vet inte alls hur de är i storleken. vad har du för storlek på jackan som är precis nu? hur lång är Kevin?

2011-08-16 @ 22:09:04
URL: http://viivalencia.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag kollade på en sån overall från kax till Lova, men tyckte att den i strl 128 kändes liten i storleken... passade perfa NU och då lär den ju inte hålla så länge. Över 128 fanns inga overaller :-(

Och det vill hon ha, overall alltså, inte jacka o byxor.

2011-08-17 @ 20:22:33
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0