★ 3 barnsmamma & gravid med nr 4 ★

Onsdag

Och känner ja måste skriva lite ;)
Hela helgen som varit  va vi i Ljungby igen :)
Va ju på Philips namngivning i söndags , så va därför vi for dit. Men haft en super bra helg :)
Blev ett löp pass med syster på fredagen, härligt, o sen lördag morgon blev det ett till men gick sämre för mig då vaderna ej ville va med, o men ja tog mig fram fast att det gick lite saktare ;)
Sen blev det ridning, Malin red Wiskey (om det stavas så) o ja fick rida Täthi, super kul, som man saknat det, blev massor med trav och ngt galopp språng från hennes sida utan min tillåtelse ;) Det MÅSTE vi göra om,
Sen handla o sen blev det göra iordning inför söndag men ändå hade vi det lugnt. Tyvärr blev det inge bubbel i helgen då de rensade poolen o den ville tydligen ej bli ren, Så nästa gång ska det banne mig bli bad ;)

Måndag; tog vi det bara lugnt, Kewin va ju ej på dagis den dagen, igår blev det dagis o dte gick bra, men upptäckte när han kom hem att han hade massor av blåsor på tunga , tydligen ngn sorts höstsjuka, :( Kan bli blåsor på händer, fötter o tungan, och de kan få lite feber.
Sen när tias kom hem igår for vi mot ängelholm o skulle kolla på en hundbur till bilen, men tyvärr passa ej den, men han vi skulle köpa den av va polis o han visste tydligen de hade en som de anbänt men somd e ej behöver så de skulle ge bort den, åkte ner till utkanten av helsingborg o till ett ställe där poliserna tränar sina hundar, så när vi kom dit va det säkert 4 polisbilar med hundar i, och massa poliser ;)
Träffa sussie, som skulle hjälpa oss, fick buren, den passa inte på några millimeter så tog en slägga o tryckte till den lite o vi fick nästan in den. Men vi åkte hem, Kewin somna sen halv tio efter mkt skrik o värk i soffan hos mig.
Tias fixa till buren o måla den, så den e fin nu, ska bara fixa sk dynor som hundarna kan ligga på.

Hemsk natt o vi har knappt sovit ngt alls då Kewin vakna hela tiden, har bytt två blöjor inatt då de har läckt?! Han måste legat knasigt då det va både pampers natt(som aldrig brukar läcka) Plus en libero up and go.. hmm.. men sen vid sex fick han komma in till oss, men sen gick vi upp istället.
Trodde han skulle bli hemma från dagis idag men han e där nu, så lite lugn o ro får man, gott :) Plus hade han varit hemma hade han gnällt hela tiden, men där tänker han nog inte på det så mkt att det gör ont utan busar nog  massor ;) Men de skulle ringa om det blev värre eller han får feber.
Bilder kommer ngn dag, glömde ju kameran hemma i helgen, men den måste lagas, så på lördag lämnas den in för en kontroll, den vill inte riktigt fokusera plus man ser enrund ring i bilden när den väl zoomar in. får hoppas de kan laga den eller att vi får en ny..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0