★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Köttfärssås

med makaroner i ugn blir det ikväll :)


Så här ser hela veckans matsedel ut :)
Måndag: Kassler i vit sås i ugnen o kokt potatis till *Mammas recept*
Tisdag: Makaroner o köttfärs gratäng
Onsdag: Potatismos och ungsbakad falukorv
Torsdag: Ngn mat i stan då vi ska in o handla
Fredag: Troligtvis ngt från ngn pizzeria
Lördag: Kalas
Söndag: Ej bestämt

Snart måste jag ringa o boka till till Kewin, han ska ju vägas i maj då de vill kolla så han fortfarande går upp som han ska. Men tror inte det är några problem, han har sina svackor men ibland äter han som en häst ;)
På torsdag ska ja in te gyn o förhoppningsvis få reda på lite varför man går omkring med dessa smärtor, att dte är endometriosen som gör en del av smärtan det vet jag men hela, det kan de bara se genom titthålsop så kanske blir det en sån så småningom. Va ju fyra år sen till hösten som de kollade. O sen efter det o om nu allt e ok så hoppas vi kunna börja planera syskon. :))


Snart har Kewin 3 kusiner till :) Ja 3 , har ju bara berättat om två, min syster o sambo som ska få i maj men blir i april istället pga komplikationer o så min bror o hans sambo som ska ha nu i mitten av april. sen är det Mattias syster o sambo som ska ha i Juli o det va vi vet nu ska va en tjej. Så tre söta bebisar kommer till snart =)

Har fått plocka bort två par skor nu som är för små för sötungen, så snart har han inga kvar, har ett par kängor, fodrade gummistövlar o ett par fodrade lite mer fin skor som oxå snart e för små. så skor måste inhandlas mkt snart o likaså gummistövlar, ja kläder behövs med, speciellt tröjor nu när vi pottränar Kewin, han är så duktig så, vi tar det bara lugnt, men han älskar verkligen o kissa på pottan, vår duktiga pojke, så till sommaren eller när dte börjar bli varmare så ska vi börja utan blöja när han blivit så pass duktig :)

Sen hade jag vunnit ett par helt nya pop skalbyxor på tradera, betalt in o så vägrar de skicka dem nu bara för ja skrev efter några dagar att jag fortfarande inte hört ngt o inga byxor har dykt upp o då att jag ger negativt omdöme o anmäler dem, jaha då vill de ej skicka dem pga ja skrev det.. ja det finns idioter för allt. men tror det inte är det som är det stora problemet utan att jag fick dem extra billigt . betala bara 316 inkl frakt för ett par med lapp kvar o ja då helt nya. det är billigt.. men men får se om dte dyker upp några, om inte blir det anmälan på tradera o neg. blä då e det bara o leta skalbyxor igen.. o så måste ja hitta ngn tunnare regnjacka som han kan ha när vi är ute här hemma, för den vi har nu är fodrad o blir för varmt snart..

Kanske många som undrar vad vi egentligen gör hela dagarna då Kewin inte är på dagis eller jag jobbar, ja vi chillar ;) Ne inte riktigt, blir ju mest städ, tvätt, laga mat o massa bus o gnäll. ja just nu mest gnäll från sonens sida, han är i en sån period just nu.. Han sover iaf gott i sin nya barn säng.. O så har han fått en ny nattlampa i form av flera nallar som det sitter blåa lysdidoder så han har det mysigt på natten :)

Ett annat  problem är att han får utslag av de sabla napparna, han går nämligen bara liiite för mkt med napp när vi är hemma, vissa nappar funkar som ser ut så här. Så lite nya såna nappar måste inhandlas. Mam Air heter dem.

'

 

Ne maten är klar men ingen sambo hemma ännu, han åkte med Måns ner te Getinge Storkörk för o hämta ngt, får la hoppas han dyker upp snart då sonen är på maten, tror han är hungrig ;)

 

 

Psst.. Inlägget blir ihoptryckt då jag skriver i google crome.. Nu ska inlägget se bättre ut :)


Kommentarer
Postat av: mamma

ja det kan man kalla ihop tryckt svårt att läsa i alla fall vi som har dålig syn kram

2011-04-05 @ 19:41:44
Postat av: mamma

nu är det bättre kram

2011-04-06 @ 09:04:41
Postat av: Ida

Ja, är ni aldrig på Öppna Förskolan eller leker med andra barn? Jag hade fått spader av att bara sitta hemma hela tiden, klättrat på väggarna! :-o :-)



Hoppas det går bra på torsdag för dig!!! hålle rtummarna

2011-04-06 @ 09:32:55
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0