★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Kallt

Pannan är varm o snart blir det varmare här i huset, härligt !!

Är ensam med Kewin o djuren hela helgen då Tias är i småland hos mina föräldrar o försöker fixa den nya bilen som de hämtade hem, ny men begagnad, ska göra en lång historia kort ;)
De åkte ner till Hässleholm o skulle hämta denna bilen, allt såg bra ut o en för dyrt, de tog varsin bil o började sin resa hem till småland, pappa körde deras c5 o Tias den nya. Men de hann ej köra speciellt långt innan de märkte att den nya bilen krångla o bilen börja koka, så det fanns för lite vatten i vilen, så de fick fylla på hela tiden o köra sakta hemåt, väl hemma i boda va klockan runt midnatt o bilen behövde lagas. Själva kom inte vi hem förrän runt två den natten o somna runt tre, sträng natt o kväll hade det blivit.
Bilen behöver alltså lagas, ngt som heter topplocket hade gått sönder, men inte nog med det så verkar det nu som att detta fel redan fanns där o va gammal, kanske va där han sålde bilen som vi köpte den av. ?!
Sagt o gjort pappa o Tias försöker laga den , o får se hur lång tid det tar, men ngn gång har vi en ny bil iaf, skönt när vi väl får hem den

Sen har vi ju fått en ny bilbarnstol till Kewin, prata med vårt försäkringsbolag o de sa att fast att det inte va ngn stor olycka så ska ändå stolen bytas ut, sagt o gjort vi prata med dem o Lekcenter i Halmstad o nu har Kewin en ny fin stol som han sitter så mkt bättre i, en sån stol vi ändå hade tänkt införskaffa snart. Blev då en Britax Multi Tech i samma färg som hans kusin John har, hade tänkt ta en svart eller svart/grå men de hade bara de nya tygerna o dem tyckte ja ej om, utan ville ha detta i mocka.

Sen har vi ju införskaffat alla vinterkläderna till Kewin, eller ja alla kläder men blir nog en mössa till ;) och ett par tjocka kängor behövs, har ju bara de fodrade stövlarna o dem blir han snabbt kall om fötterna i.

Kewin sover o ja ska fixa lite käk o lägga mig framför tv:n. Men egentligen skulle ja behöva fixa klart min blogg här då den blev helt knas när jag flytta över den hit från min testblogg men just nu får de va så. Min rygg den vill ej sitta här mer, så bara o förflytta sig mot soffan..

Nu har snön kommit oxå, inte mkt men så att det är vitt ute iaf + att det är flera minus ute, sist ja kolla va det 6 minus, brr kallt o dte blåser som attan ute, så idag blir det en innedag för mig o Kewin, kanske att vi tar en kort tur med vagnen senare i em när han vaknar.
Har ju fått hem fotsacken till vagnen , super bra o den är fodrad med. Bilder kommer senare, den har ja helt glömt o fota..

Det som måste ändras på bloggen är menyn som ser knas ut!!! Är det ngt annat ni ser så säg till..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0