★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Kewin 9 månader ♥

Grattis min älskade son på 9 månaders dagen
Bilder när Kewin provsitter cykel stolen första gången, funkar bra men funderar sen att köpa en stol man kan luta lite bakåt då hans huvud annars kommer trilla framåt när han somnar..
Hjälm fick han oxå men e alldeles för stor så måste köpa en ännu mindre, detta va i strl 52 o har för mig jag har sett i 46/48, men e ej säker, ngn som kan bekräfta detta??
Tyvärr blir det inte provcykling idag heller då jag nu har fått feber medan sonen börjar bli lite bättre, han hade iaf ingen feber längre men har dessvärre fått lite hosta så fick hem både hostmedicin, flytande panodil o halstabletter till mig. min röst börjar redan bli ngt bättre, inte skoj att ej kunna prata.
Klockan halv sex va tiden då han ville stiga upp idag, så nu sitter ja här o bara väntar på att han ska bli trött så vi kan gå o lägga oss iaf två timmar. Längtar !!!!
Och visst e min nya cykel fin ??? 
Dagens Kewin ♥
Body: Kaxs strl 80 Kappahl
Byxa: Barbapappa strl 80 Åhlens
Strumpor: Musse Pigg Lindex eller Kappahl ?!

Kommentarer
Postat av: tina

köp en ställbar hjälm! det har vi till elais, köpte våran på cykelspecialisten, kostade nästan 400 där... men g-kås har kanske??

glöm inte att det ska vara grönt spänne på hjälmar till så små om du inte redan visste det.. har med utlösningen o göra om det skulle inträffa en olycka, vilket det givetvis inte får men..

2010-04-09 @ 08:59:01
Postat av: Pernilla

åhh så härligt det ser ut! ska köpa en sån till Liam oxå snart så man kan ut å cykla tillsammans! Jättefin cykel oxå:)

2010-04-09 @ 21:45:05
URL: http://pernillaswedman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0