★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

13 Dagar Kvar - Vecka 39 (38+0)

Japp Japp Idag är det *bara* 13 dagar te bebis e beräknad, tiden den rullar sakta framåt.. O Idag gick ja in i vecka 39 (38+0)

Eftersom söt e ledig torsdag o fredag så ringde ja o flyttade tiden som ja har hos bm på onsdag o tog en på torsdag istället så han kan följa med, så klockan ett på torsdag Han tyckte ju det va skoj sist han va med o lyssna på hjärtljud o så, så det blir nog skoj för honom nu när det e så pass nära
Sen ska ja inom babyproffsen, men ringde dem o de har ej den amningsbh som ja hade blivit tipsad om.. hmm typiskt.. men har iaf dessa två nya amningslinne som ja köpte på hm, har ju två sen innan men inte precis likadana men nästan. loove them :love:

Rambo e ute idag för tredje dagen o det går riktigt bra Han e riktigt duktig, men synd bara att det e så pass varmt, han går o flåsar.. hehe.. sötnosen :p Just nu vet ja faktiskt inte alls var han befinner sig men e säkert ute o jagar småkryp ngnstans :)

Ska kolla upp ngn sorts nät med som vi kan sätta upp i sovrummet så vi kan ha fönstret öppen på natten med o slippa få in massa småkryp o skit...

En fråga till er med barn som ja har tänkt på o grunnat över, har hört att barn ej ska ha blåst på sig. hur är det med det egentligen?? I bilen med fönster öppet men ej blåser rätt på, ac i bilen? takfläkt?? ja kom med era synpunkter, då vi har vår fläkt på här hemma så kanske man måste sluta med det sen när bebis är i rummet ?!

Vill gärna ha tips om mjuka amningsbh:ar som har tjocka axelband !! Vill helst ha ngn sort som är som sportbh men som man kan ha linne över, alltså den ska ej gå upp till halsen typ.. MASSA TIPS NU :)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

det stämmer att småbarn inte ska ha blåst på sig men ac i bilen är ett måste när det är varmt ute för dom ska inte bli varma heller juh..



Jag hittade bra amningsbhar på Hm typ som sportbh, dom va i 2pack jättemjuka å sköna:) inte så dyra heller:)

2009-06-30 @ 11:54:11
Postat av: Syster Yster

John säger att det gärna får blåsa, men inte direkt på ansiktet. Allt annat är skönt;)

2009-06-30 @ 12:05:12
Postat av: Fia

Frågade bvc om blåst och ev solhatt/keps och hon sa att det ska inte blåsa direkt på dom,iaf inte på huvudet så en kepa är bra..men är dom i skuggan behövs ingen sådan..iaf inte om man har ett litet element som liam..han svettas grymt med nått på skallen..Vi har ac på i bilen just för att han inte ska svettas ihjäl..har även en liten fläkt som blåser från midjan och ner på honom bredvid sängen..han somnar mycke lättare då..sen efter ett tag slår jag av den..han sover i bara blöja och inget täcke eller filt..

2009-06-30 @ 16:06:19
Postat av: ida

Inte blåst precis på, annars funkar det. Små bebisar håller andan dessutom om dom får hård vind, elelr om man blåser på dom mitt i ansiktet - så det är ju också en anledning till att dom inte ska ha det.



Jag har världens bästa amningsbh, den är från amvina heter det, finns på nätet lite överallt tror jag. Annars gillade jag dom mjuka från apoteket, även fast de är fula o rätt tunna, men dom funkade på mig som har rätt små tits :-) Hittade en på ullared som va bra också!

2009-07-01 @ 21:03:46
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0