★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Annan stavning ;)

Han ska ej heta Kevin med v utan med w så Kewin blir det

Natten har gått bara bra, ammade sista gången vid tolv innan vi gick o la oss, sen sov vi till klockan tre då han ville ha mat, då blev det amningn, sen gos i sängen tillsammans, sen vid fyra tiden började hans krika i ca en kvart konstant, inget gick, inte mat o inte ngt annat, men det gick över o sen la vi oss till slut i sängen, han låg på min mage o vi somade, han hade det säkert bekvämt men inte hans mamma, men vaknade vid sex o då fick han mat, sen sov han tills hals nio, o ja sov av o till fram till halv nio, jag kunde ej somna om o hade ont i brösten, men han sov som en gris, ja väckte honom halvi nio för o amma då ja hade så ont, men fick reda på att det ej va pga mkt mjölk utan pga att det blir svullen de första dagarna innan allt kommit igång,..
Han fick iaf mat, han låg o snuttade i en halv timma , sen gick vi upp, bytte blöja , satt på kläder o sen fick han sitta i bärselen, ja gick ut med honom i den o så tog ja  ut hundarna med :) Mysigt.. han älskar o ligga i den, iaf än så länge :)

sen vid tio kom barnmorskan från bb o gjorde pku testet o det gick bra, han gnydde bara till, inge mera, o vi gjorde hörseltestet som visade bra, han hade gått ner 70 gr sen han föddes så nu väger han 3310 gr vår sötnos.
gulsots testet som vi va oroliga för då han blivit lite gul i ögonvitan va oxå bra, hon sa det e vanligt de får lite i ögonen.. så dte va ingen vi skulle oroa oss över..

så allt gick bra..


kommer in lite fler biler sen, eller bara ngn enstaka, på när han sitter i babysitter i flinar som hans pappa tagit. o så bild när han sitter i bärselen. men ska ta en ny då de ej blev bra då ja tog dem själva..


Vägde mig när ja kommit hem från fl o ha gått ner ca 8 kilo sen han föddes :) Underbart.. hoppas det fortsätter rasa

Nehe nu vill nog ngn liten kille ha mat.. så dags o amma

Kommentarer
Postat av: ida

Va snäll o go han verkar!



Inte för att va sån.... men du vet att en bärsele är från 3500 g, helst 4 kg o 53 cm lång? Att knäna är högre än höfterna när en bebis "sitter", med lätt särade ben (45frader ca) att ryggen är lätt böjd och att benen inte hängre rakt ner. Bebisen ska sitta som en liten groda, som den gör i magen, för att avlast rygg, nacke och huvud. :-)



Är själv intresserad av anatomi och sådant, har läst på en del alltså. Finns mycket i ämnet att googla på om du är intresserad! :-)

2009-07-13 @ 18:22:23
URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0