★ Mamma till 4 pojkar & livet på landet ★

Godis

o annat smått o gott hittade vi på marknaden. ja letade efter munkar o bra hund bajspåsar men hittade ej det tyvärr.. så får använda vanliga påsar till det men får åka in imon o köpa på rusta eller ngn stans där ute..

Tappade min kula till piercingen igår.. så nu sitter ja här med en piercing utan kula i läppen.. Så skulle egentligen åka in idag o köpa en ny men det bara öser ner o sen när det väl börjar sluta regna så har la alla affärerna stängt. sen så vet ja ej om den piercing affären e öppen idag heller.. men det e den säkert inte. Så imon blir det at åka in o köpa en ny. eller så får jag köpa hela piercingen då de kanske inte säljer bara kulan separat..

Igår efter att vi varit på marknaden så åkte vi hem hit o fikade lite o sen så tog vi oss en tur med hundarna o bilen ner till havet, skallen i haverdal sen så åkte vi längst kusten upp mot falkenberg, det blåste enormt mkt o det va rätt trist väder men det va kul o se falkenbergs hamn... så va vi riktigt nära de dära vind(ja va de nu heter, de som snörrar vi kusterna o nere i skåne..
ska ta fram en bild på en .. haha sökte på vindsnurra o kom fram till att de ju heter vindkraftverk
Här kommer iaf en bild på en

Tyckte att dessa va riktigt läskiga när man stod precis nedanfr dem, Testa det sj så får du se..,
Tom hundarna blev riktigt rädda.. stackarna

Kanske blir en tur till marknaden igen lite senare, kanske kan köpa ngt lite billigare.. får man se.. tror iaf vi ska köpa lite godis till tias mamma.. hon ahr ju ej varit där..

skriver lite mer senare när ja har ngt vettigt o skriva om..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0